Sunstone #5
- Łukasz.T
- nołlife
- Status: Offline
-
- Adept
- Reviolli
- nołlife
Sunstone #5
W sumie sam nie wiem co napisać...
Tomik przeczytałem, ale nie cały. W kilku miejscach mnie nudził, więc przerzucałem sobie parę stron dalej.
Co nie zmienia faktu że całościowo mi się podobało. I jestem zadowolony że te pięć zeszytów znalazło się na mojej półce.
Natomiast sam nie wiem czy bym zbierał dalsze arki? jeśli Kotek kiedyś w przyszłości by się zdecydował je wydać.
Tomik przeczytałem, ale nie cały. W kilku miejscach mnie nudził, więc przerzucałem sobie parę stron dalej.
Co nie zmienia faktu że całościowo mi się podobało. I jestem zadowolony że te pięć zeszytów znalazło się na mojej półce.
Natomiast sam nie wiem czy bym zbierał dalsze arki? jeśli Kotek kiedyś w przyszłości by się zdecydował je wydać.
Muzyczne, Yuri, sportowe +2
Przygodowe, gender bender, komedie +1
Horrory, SF, Kryminały -1
Przygodowe, gender bender, komedie +1
Horrory, SF, Kryminały -1
- Meliona
- nołlife
Sunstone #5
Jak czytałam wersję internetową, te kilka stron co kilka dni, to piąty tom wydał mi się bardzo nudny. Długo więc zwlekałam z kupnem wersji papierowej. Stanęło na tym, że miałam tomy 1-4 i tom 6, który bardzo przypadł mi do gustu. Był lekki i zabawny. Stwierdziłam więc, że to pewnie przez czytanie po trochu tak mnie ten tom 5 wynudził. Nadarzyła się świetna promocja i nabyłam ostatni tom historii Lisy i Ally. Minęło X miesięcy i w końcu wzięłam go do czytania. Odpadłam po ~30 stronach. Za nudne xD Przeczytałam tylko posłowie i siema nara, odkładam na półkę. No cóż. Uważam, że to historia na raz i nie widzę sensu do niej wracać.