Sunstone # 3
- Itachi Uchiha
- nołlife
- Status: Offline
Sunstone # 3
Planowana premiera tego komiksu to 8 kwietnia, czyli pierwszy dzień festiwalu Pyrkon 2016 (8-10 kwietnia, Poznań)
- Kakaladze
- Fanatyk
- wataken
- nołlife
Mieliśmy trzy puste strony, nie było praktycznie żadnych bonusów w tym tomiku, więc poprosiliśmy autora aby coś podesłał. No i podesłał, miło z jego strony.Kakaladze pisze:Nie wiem czy ktoś podrzucał, ale Sunstone #3 będzie posiadał grafiki których nie ma w oryginale
Cytat wanekoJedna z nich:Jedna z trzech bonusowych grafik (nie ma ich w oryginale!) z 3 tomu Sunstone! Premiera 8 kwietnia na @pyrkon
Obrazek
-
Kakaladze pisze:Nie wiem czy ktoś podrzucał, ale Sunstone #3 będzie posiadał grafiki których nie ma w oryginale
Cytat waneko
Cytat:
Jedna z trzech bonusowych grafik (nie ma ich w oryginale!) z 3 tomu Sunstone! Premiera 8 kwietnia na @pyrkon
Jedna z nich:
Wygląda to na prawdę fajnie . Nie byłem przekonany do tego komiksu i w sumie dalej nie jestem, ale bardzo podobają mi się rysunki i jeden znajomy chwalił pierwszy tom. Jak tylko wyjdą wszystkie 4 od razu zamówię komplet (trochę w ciemno, ale myślę, że się nie zawiodę).
- Kocurzyca
- nołlife
Nie powinieneś się zawieść, mimo wszystko Sunstone po za les bdsm ma jeszcze fabułę i wyraziste postacie
Ja się mega cieszę z rysunków, bo uwielbiam grafiki autora i niesamowicie raduje mnie posiadanie ich w namacalnej formie~
Ja się mega cieszę z rysunków, bo uwielbiam grafiki autora i niesamowicie raduje mnie posiadanie ich w namacalnej formie~
★ Wishlist: ★
Haikyuu!! --- Hanasakeru Seishounen --- Diamond no Ace --- Giant Killing --- Hunter x Hunter --- Hiyokoi
Haikyuu!! --- Hanasakeru Seishounen --- Diamond no Ace --- Giant Killing --- Hunter x Hunter --- Hiyokoi
- Lou
- Weteran
- Meliona
- nołlife
-
Jakby ktoś chciał poznać opinię z bloga poświęconego wydawnictwu Image Comics, to zapraszam.
http://imagecomicsjournal.blogspot.com/ ... sejic.html
http://imagecomicsjournal.blogspot.com/ ... sejic.html
- Reviolli
- nołlife
Po ciekawym tomie drugim który miał trochę poważniejszy klimat, trójeczka też postanowiła iść inną drogą.
W sumie sam nie wiem czy lubię takie zmiany nastroju z tomu na tom.
Nowa postać tatuażysta jakoś nie przypadła mi do gustu.
Trochę szkoda od tak rozwiązała się sprawa z Valerie.
W sumie sam nie wiem czy lubię takie zmiany nastroju z tomu na tom.
Nowa postać tatuażysta jakoś nie przypadła mi do gustu.
Trochę szkoda od tak rozwiązała się sprawa z Valerie.
Muzyczne, Yuri, sportowe +2
Przygodowe, gender bender, komedie +1
Horrory, SF, Kryminały -1
Przygodowe, gender bender, komedie +1
Horrory, SF, Kryminały -1