Sunstone - temat ogólny
-
- Status: Offline
O to mi właśnie chodziło, może nie wyraziłam się jasno, przepraszam. No nic, nie ma zbyt wielu stron po polsku udostępnionych, ale coś chyba i tak przekonują mnie one do wersji ang. Tylko właśnie samo wydanie pl wydaje mi się być porządniejsze (grubsze kartki), dlatego pytam czy faktycznie tak jest, czy komiks i tak potrafi się nagle rozkleić, jak wiele innych z miękką okładką..
- Kocurzyca
- nołlife
Nie mogę porównać polskiej wersji z ang bo zwyczajnie ang nie mam, ale moje dwa zeszyty ani myślą się rozklejać. W sumie to podczas czytania sprawiały wrażenie naprawdę solidnych i nie bałam się, że połamią albo rozkleją mi się w łapach. A kartki są bardzo przyjemne w dotyku i ładnie papier wygląda z kolorowym drukiem na nim.
Moim zdaniem przynajmniej.
Moim zdaniem przynajmniej.
★ Wishlist: ★
Haikyuu!! --- Hanasakeru Seishounen --- Diamond no Ace --- Giant Killing --- Hunter x Hunter --- Hiyokoi
Haikyuu!! --- Hanasakeru Seishounen --- Diamond no Ace --- Giant Killing --- Hunter x Hunter --- Hiyokoi
-
- Meliona
- nołlife
Ja jestem wkurzona, bo wyjdzie wydanie zbiorcze (tomy 1-3 i 5-6), twardookładkowe, niewiele droższe od osobnych tomików. Gdybym to wiedziała, to bym nie kupowała pojedynczych, ale nie kupowałabym ich też gdybym wiedziała, że wyjdzie w Polsce. Kupowanie Sunstone to dla mnie jedno pasmo rozczarowań. Kupię jeszcze ostatni tom i zapomnę o tej serii. Teraz nie wiem czy będę Mercy kupować, bo pewnie będzie ta sama sytuacja...
- Alextasha
- Weteran
też się o to wkurzyłam, ale mi przeszło jak zdecydował się je wydać w uproszczonych okładkach (mi one od początku nie przypadły do gustu) także jakoś przeżyję :/ no chyba że zrobi omnibusa w twardej wszystkich 5w1 to wtedy się wkurzę na bank :/Meliona pisze:Ja jestem wkurzona, bo wyjdzie wydanie zbiorcze (tomy 1-3 i 5-6), twardookładkowe, niewiele droższe od osobnych tomików. Gdybym to wiedziała, to bym nie kupowała pojedynczych, ale nie kupowałabym ich też gdybym wiedziała, że wyjdzie w Polsce. Kupowanie Sunstone to dla mnie jedno pasmo rozczarowań. Kupię jeszcze ostatni tom i zapomnę o tej serii. Teraz nie wiem czy będę Mercy kupować, bo pewnie będzie ta sama sytuacja...
-
http://shiniez.deviantart.com/gallery/ - kilka przykładowych strona z kalendarza, jeśli jeszcze ktoś nie widział.
- Lou
- Weteran
-
https://www.previewsworld.com/Catalog/APR170757 - kalendarz z Sunstone jest już do zamówienia. Cena nie najniższa, ale też nie astronomiczna.
-
- Dembol
- Wtajemniczony
- Kontakt:
- Meliona
- nołlife
Sunstone - temat ogólny
Kalendarz z Sunstone wygląda tak:
Jest ogromny.
Btw.: Sejic rysuje teraz dla DC (dwie serie) Chyba kupię numery rysowane przez niego. A raczej wydania zbiorcze, jak już się wyjdą, bo zeszyty są drogie. Z tego co się orientuję, to Aquaman* ma się ukazać po polsku, a tego drugiego tytułu nie jestem jeszcze pewna.
*Sejic będzie rysował od 25 numeru.
► Pokaż Spoiler
Btw.: Sejic rysuje teraz dla DC (dwie serie) Chyba kupię numery rysowane przez niego. A raczej wydania zbiorcze, jak już się wyjdą, bo zeszyty są drogie. Z tego co się orientuję, to Aquaman* ma się ukazać po polsku, a tego drugiego tytułu nie jestem jeszcze pewna.
*Sejic będzie rysował od 25 numeru.
Ostatnio zmieniony pn kwie 23, 2018 9:23 am przez Meliona, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kilgore Trout
- Adept
Meliona, tak, Kołodziejczak się przedwcześnie wygadał na Pyrkonie. Ma być Aquaman z DC Rebirth, ale nie wiedziałem że Sejic go rysuje. Zaraz zrobię research komiksowy Pana S.
Kalendarz rewelacyjny, w sumie 18 dużych grafik z bohaterami Sunstone (wrzucał je kiedyś na swojego DeviantArta). Tylko kaski mi trochę szkoda (ponad 80zł za kalendarz).
Kalendarz rewelacyjny, w sumie 18 dużych grafik z bohaterami Sunstone (wrzucał je kiedyś na swojego DeviantArta). Tylko kaski mi trochę szkoda (ponad 80zł za kalendarz).
- Kilgore Trout
- Adept
Właśnie zauważyłem, że można zamawiać w formie przedpłaty piąty tom od Waneko. Premiera w sierpniu (w zapowiedziach i w sklepie są trochę inne daty).
Niestety wyższa cena (64,99zł), ale to było do przewidzenia, bo komiks ma aż 264 strony.
A, taki mały hint jakby ktoś chciał kupować wcześniejsze tomy - polecam mangarden, bo zrobili nieświadomą (chyba) promocję na 4. tom.
Niestety wyższa cena (64,99zł), ale to było do przewidzenia, bo komiks ma aż 264 strony.
A, taki mały hint jakby ktoś chciał kupować wcześniejsze tomy - polecam mangarden, bo zrobili nieświadomą (chyba) promocję na 4. tom.
- Meliona
- nołlife
Ciekawam, czy w takim razie Waneko wyda kolejne arci Sunstone.fb pisze:so i finally made my choice on an issue that was bugging me for a long time. and after a lot of discussions with fans and publishers i decided for the overall title for all of the sunstone verse storyarcs... that name being...
sunstone.
i will have arc subtitles, mercy, jasper and whatever i decide for the fourth one, but in the end they are all stories compiled and written by lisa, so it made sense.
so yeah... got that off my mind now. back to work XD
Jakby co, to Sejic narysuje jeden numer Suicide Squad (#20).
- ociesek
- nołlife