Battle Royale... dodruk
-
- Wtajemniczony
- Status: Offline
Battle Royale... dodruk
Tak mnie ostatnio naszło, że Waneko jednak przekonało się do dodruków (np. to Black Lagoon), to może jest jakaś szansa na wznowienie Battle Royale, które to jest od dawna niedostępne i osiąga jakieś absurdalne kwoty na wszelakich aukcjach. Co myślicie?
- Alexandrus888
- nołlife
Battle Royale... dodruk
Tak, wydaje mi się, że szanse są duże - rynek się zmienił, czytelnicy dorośli, myślę, że odzew byłby entuzjastyczny.
Przejrzałem wszystkie tytuły Kociaków. Jeszcze bym typował do rychłego reprintu:
Przejrzałem wszystkie tytuły Kociaków. Jeszcze bym typował do rychłego reprintu:
- Hiroszimę
- Mars
- Vampire Knight (wraz z Memories)
- Locke, superczłowiek
- Tu detektyw Jeż
- Zapiski detektywa Kindaichi
- Tequilka
- Wtajemniczony
Battle Royale... dodruk
Ja bardzo bym chciała, jednak Waneko mówiło wielokrotnie, że Battle Royale strasznie słabo się sprzedawało, wręcz tragicznie.
Myślę, że teraz więcej osób byłoby zainteresowanych kupnem tej pozycji, ale jednak biorąc pod uwagę jaką beznadziejną mieli sprzedaż kiedyś, to nie zdziwiłabym się, gdyby obawiali się powtórki z rozrywki i nigdy nie wznowili wydania tej serii.
Myślę, że teraz więcej osób byłoby zainteresowanych kupnem tej pozycji, ale jednak biorąc pod uwagę jaką beznadziejną mieli sprzedaż kiedyś, to nie zdziwiłabym się, gdyby obawiali się powtórki z rozrywki i nigdy nie wznowili wydania tej serii.
-
Battle Royale... dodruk
Błagam o dodruk :<<
- Ame
- nołlife
Battle Royale... dodruk
pafellojot, kup sobie książkę. Na jej podstawie powstała manga.