Battle Royale # 8
- wataken
- nołlife
- Status: Offline
Battle Royale # 8
Długo już nie wrzucaliśmy na sieć czegoś związanego z Battlem, macie więc tutaj obwolutę 8 tomu, premiera to tak okolice 6 czerwca:

-
- ninna
- nołlife
Z facebooka:
).
Cieszy mnie to. Ja swój tomik już zamówiłam u Was. I z pozostałymi też tak będę robić. Manga i tak kiepsko się sprzedaje, to wolę żeby cała kasa poszła do Was (a właściciel mieszkania w końcu "wykrztusił" kluczyk do skrzynki pocztowej to nie będę musiała zamawiać "do rodziny"Mamy dwie informacje dla wszystkich tych, którzy czekają na premierę 8 tomu Battle Royale. Niestety, ale dostawa tego tomu do Empików/Matrasów trochę się opóźni, dlatego należy się go tam spodziewać dopiero po 10 czerwca. Nie wpłynie to jednak na datę dostawy do nas, więc prenumerata i wysyłka do innych kontrahentów odbędzie się tak jak planowaliśmy 6 czerwca.
Druga wiadomość jest natomiast taka, że... wbrew temu co pisaliśmy wcześniej Battle Royale 8 (i wszystkie następne tomy też) będzie dostępny do kupienia w salonach sieci Empik, co z pewnością ucieszy tych z Was, którzy to właśnie tam zaopatrują się w mangi.

-