Super

Super
Jako że wydaje to Waneko to kiepska wiadomość. Ciekawe czy kontynuację wydadzą.
Pewnie, nie neguje, ale kontynuacji wielu serii które by mnie interesowały już nie wydali (queens quality, dodatkowy tom gwiazdy spadającej za dnia, o kontynuacji o.b. nie słychać, durarara... Nie wiadomo na razie co z citrusem... Sakura clear card nie chcą brać (choć tu po opiniach o tłumaczeniu pierwszej serii skusze się na zagraniczne wydanie sakurci)
Angu pisze: ↑śr gru 09, 2020 2:26 pmPewnie, nie neguje, ale kontynuacji wielu serii które by mnie interesowały już nie wydali (queens quality, dodatkowy tom gwiazdy spadającej za dnia, o kontynuacji o.b. nie słychać, durarara... Nie wiadomo na razie co z citrusem... Sakura clear card nie chcą brać (choć tu po opiniach o tłumaczeniu pierwszej serii skusze się na zagraniczne wydanie sakurci)
Jeszcze nikt nie powiedział, że druga część będzie miała inny tytuł i nową numerację, więc możliwe, że po prostu następny tom z kontynuacją wyjdzie jako dwunasty Chainsaw Mana.
Nie znam tego tytułu więc podam inny przykład:
Nie wiem coś nie tak z "TĄ sceną", ale będzie lepiej jak pozostanę w niewiedzy aż do momentu gdy otrzymam ten tom z tą sceną po polsku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość