Premiera na Pyrkonie

A najbardziej uwydatnia to wszystko chyba scena
Kurczaczek, obie śliczne. *^*MarcinManga pisze: ↑sob sie 10, 2019 5:04 pmOkładka tomu 7A tu jakaś specjalna wersja czy coś► Pokaż Spoiler► Pokaż Spoiler
Pozostaje tylko się cieszyć, że Studiu tak ładnie sprzedaje się ta seria.ask JG pisze:Wiele mang, które odnoszą sukces w Japonii czy Europie, u nas radzą sobie tak sobie ("Gorzki poranek" choćby). Z drugiej strony są hity, których sukces u nas potrafi Japonię zaskoczyć - dobry przykład to "Pokój w kolorach szczęścia". Polski rynek na swój sposób jest naprawdę wyjątkowy.
Pokój tak dobrze się sprzedał, ze zaskoczył samą Japonię? Jak to?
Studio JG
około 20 godzin temu
SJG: Tak to, że na grudzień musimy zrobić dodruk pierwszego tomu. Czwarty raz od premiery. A nakłady kolejnych tomów zamiast spadać rosną. XD
A co procz tego zamawialas?DarkNighty pisze: ↑śr lis 06, 2019 6:34 pmOoo. Nie spodziewałam się, że ta manga tak dobrze się u nas sprzedaje. Ale to oczywiście dobra wiadomość. Ja ostatnio sama się do niej przekonałam. Czekam na paczkę z Gildii z między innymi tomami 2-4.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość