Tyle dobroci od Hanami.informujemy, że ostatni tom "MONSTERa" będzie miał premierę na początku lutego

A które wydanie masz?ka3one pisze: Jako że zbieram sobie od niedawna całego Monster'a zauważyłem że 4 tom ma 2 błędy: pierwszy to że tekst wychodzi poza dymek a drugi że jeden dymek nie zawiera tekstu stąd moje pytanie czy to wada każdego egzemplarza czy tylko mojego? I jeżeli to tylko błąd mojego egzemplarza to proszę o podanie tekstu ze wspomnianego dymku żebym mógł sobie go tam wstawić (rozdział 67)
Dokładnie ^^ Mam tak samo.miaka88 pisze:Super, wreszcie będzie cały na półce. To teraz czekam na Chłopców.
Wszystkie okładki Monstera coś pięknego ^^Zamknęliśmy serię MONSTER. Cała powinna być od kilku dni dostępna w sklepach. Jak tylko dostaniemy akceptację na kolejny tytuł, damy znać! Dziękujemy wszystkim wiernym czytelnikom!
Odpowiedź Hanami:Cieszę się i gratulujęCzekam aż 9 pojawi się w mestro i dorzucam do zamówienia. A 20th... yyy... kolejna seria, to kiedy może wystartować? Jeszcze przed wakacjami?
Czyli najprawdopodobniej nowy tytuł zastępujący Monstera dostaniemy we Wrześniu i to najprawdopodobniej będzie tytuł pana Urasawy ^^Dziękujemy! Niektórzy autorzy (np. Pan od "MONSTERa" albo Pan od "PLUTO") bardzo długo akceptują umowy i okładki (w szczególności pierwsze tomy). Jeśli autor nowej serii też by tak długo akceptował, należy założyć, że realnym (mamy nadzieję!) terminem jest MFKiG - wrzesień
HahahaMatii pisze:Komentarz:Odpowiedź Hanami:Cieszę się i gratulujęCzekam aż 9 pojawi się w mestro i dorzucam do zamówienia. A 20th... yyy... kolejna seria, to kiedy może wystartować? Jeszcze przed wakacjami?
Dziękujemy! Niektórzy autorzy (np. Pan od "MONSTERa" albo Pan od "PLUTO") bardzo długo akceptują umowy i okładki (w szczególności pierwsze tomy). Jeśli autor nowej serii też by tak długo akceptował, należy założyć, że realnym (mamy nadzieję!) terminem jest MFKiG - wrzesień
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości