Już minęło sporo czasu od mojego ostatniego posta w którym nie narzekam xD nareszcie yuri warte uwagi a nie zapychacz

Ja się ciesze i wezme na pewno! Mam na razie Ogara i Kolor ale nawiedziciela też kupię.
+1DarkNighty pisze: ↑pt lip 13, 2018 6:46 pmTylko jak patrzę na to Natsume i myślę, że tak mogłaby być Yona... Z tego samego wydawnictwa. Tak mi trochę smutno, bo w kwestii Yony liczyłam właśnie na Studio JG, a teraz na długo maja zajęte miejsca dla shoujo.
Powiedziałabym raczej, że to Śnieżkę wybrali zamiast Yony, więc jeśli wolisz tą pierwszą, to masz powód do radości, nie smutku.DarkNighty pisze: ↑pt lip 13, 2018 6:46 pmTylko jak patrzę na to Natsume i myślę, że tak mogłaby być Yona...
Gdybym usłyszała, że Studio JG wyda dwa długie shoujo, to stawiałabym na Yonę + Shirayuki lub Yonę + Natsume (które obecnie nie wydaje mi się już aż tak popularne). Więc tym bardziej dziwi mnie, że jest Shirayuki i Natsume.zandam pisze: ↑pt lip 13, 2018 7:32 pmPowiedziałabym raczej, że to Śnieżkę wybrali zamiast Yony, więc jeśli wolisz tą pierwszą, to masz powód do radości, nie smutku.DarkNighty pisze: ↑pt lip 13, 2018 6:46 pmTylko jak patrzę na to Natsume i myślę, że tak mogłaby być Yona...Z drugiej strony, jeśli (Śnieżka) nie sprzeda się wystarczająco dobrze, to szanse na Yonę w Polsce spadną praktycznie do 0.
Równie słabe jak GF. Tytuł bazujący na gatunkowych schematach. Jak jesteś 15-letnią licealistką, która marzy by dostać czekoladki od swojej szkolnej koleżanki to polecam. W przeciwny razie facepalm będzie u Ciebie gonił facepalm.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 4 gości