I jak idzie dodruk I tomu Wamp. Karin?? Są opóźnienia, czy można się spodziewać wysyłki w nadchodzącym tygodniu??
Widziałam dzisiaj ten tom, więc opóźnień raczej nie ma i pewnie można się spodziewać wysyłki
Dzięki, akurat dzisiaj dzwoniłem i się już dowiedziałem
[ Dodano: Pon 31 Maj, 2010 ]
Wybaczcie za post pod postem, ale właśnie dostałem dodruk I tomu Karin i jestem pod wrażeniem. Tylko tak dalej to będę korzystał z waszych usług do ostatniego tomu, który jest nad wyraz ciekawy
_________________ Helghan. 'In and out within a month' they said. They're weapons no match for our military might. Moderate to low resistance. Enemy morale at an all-time low. I guess somebody forgot to tell the Helghast.
Może ktoś wie czy WANEKO planuje dodruki "Yami no matsuei"? Wiem, że ten tytuł nie jest zbytnio popularny, dlatego wolę zapytać. A nóż...
_________________ "Let it all BURN!
I will burn first!
God, I've tried... am I lost in your eyes?
Just let me BURN!
It's what I deserve!
God, I've lied... am I lost in your eyes?
Może ktoś wie czy WANEKO planuje dodruki "Yami no matsuei"? Wiem, że ten tytuł nie jest zbytnio popularny, dlatego wolę zapytać. A nóż...
Ja się również pod tym podpisuję
Chciałabym zakupić tę serię i zastanawiam się czy będę miała jeszcze na to szansę. Widziałam, że od czasu do czasu na allegro pojawiają się pojedyncze tomy, ale szczerze powiedziawszy, wolałabym kupić nowe tomiki ^^
Tak więc jeśli ktoś wie coś na temat potencjalnego dodruki Yami to proszę o info
Love Hina, Love Hina tom 4 koniecznie trzeba dodrukować. Wcześniej byłem tak zdesperowany, że kupiłem piąty , bez czwartego. Ale to koniec, powiedziałem . Co to jest, żebym czytał piąty, a czwartego w ręku nie miałem nawet . Dlatego proszę dodrukujcie tom 4 i dalej( bez piątego ). Koniecznie chcę zebrać całą serię od Waneko . Proszę!!!
Dołączam się do prośby kolegów wyżej.
Mam 2 pierwsze tomy i nie mogę kupić następnych.
Proszę o dodruk z tego co widzę co najmniej tomów z przedziału 3-6 włącznie z nimi.
Mnie zas interesuje dodruk Paradise Kiss tom 2 mam wszystkie oprocz tego jakos sobie poradzilam ogladajac anime i wiem co jest w nim zawarte,ale mimo to chce go na swojej polce.
moze jak ten pomysl sie sprawdzi beda stopniowo dodawane nowe propozycje dodrukow trzeba czekac
Dokładnie mamy nadzieje tym sposobem sprawić aby wszystkie tytuły waneko były dostępne. Oczywiście wprowadzanie kolejnych tytułów będzie trochę trwało, ale systematycznie planujemy dodawać po kilka brakujących tomów do wyboru miesięcznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum