Tu są zapowiedzi: http://www.waneko.pl/?v=oferta
Będzie po Karin ale kiedy dokładnie to chyba nikt nie wie. Trochę to może potrwać bo jeszcze Black Lagoon (z maja) nie wyszedł...
_________________ "Let it all BURN!
I will burn first!
God, I've tried... am I lost in your eyes?
Just let me BURN!
It's what I deserve!
God, I've lied... am I lost in your eyes?
Dobra wiadomość, tomik 3 pojawi się już w tym miesiącu, dziękujemy za cierpliwość, opóźnienie wynikało z problemów z akceptacją okładki przez stronę japońską.
Pozdrawiamy, Waneko
Dobra wiadomość, tomik 3 pojawi się już w tym miesiącu, dziękujemy za cierpliwość, opóźnienie wynikało z problemów z akceptacją okładki przez stronę japońską.
Pozdrawiamy, Waneko
wiadomość super
swoją drogą, ciekawe co nie pasowało stronie japońskiej w polskiej wersji okładki VK?
A...zastanawiam się czy doczekam się kiedyś tego mojego fanarta w druku, miło by było, tym bardziej, że wolę rysować niż klecić wiersze a dostałam wyróżnienie za haiku w czasopiśmie Torii, szok normalnie *musiała się komuś pochwalić xD*
Strona japońska po prostu ocenia zgodność kolorystyczną polskiej wersji z oryginałem oraz akceptują polską wersję desighnu obwoluty.
Wszystkie nadsyłane fanarty publikujemy w odpowiednich seriach więc wystarczy jeszcze tylko trochę cierpliwości
Przepraszam jak się narzucam, ale cierpliwość nie jest moją cnotą xD
Ale cóż, dziękuję za wytłumaczenie, idę się teraz czepiać tych od JPF, ceny podnieśli bez uprzedzenia, toż skandal! Mam nadzieję, że chociaż Wy na razie zostaniecie przy starych cenach, bo nie wyrobię finansowo...
Mam nadzieję, że chociaż Wy na razie zostaniecie przy starych cenach, bo nie wyrobię finansowo...
Niby papier podrożał, to wychodziłoby na to, że wszystkie wydawnictwa musiałyby podnieść cenę...
wataken napisał/a:
tomik 3 pojawi się już w tym miesiącu
Cieszę się niezmiernie
I will burn first!
Just let me BURN!
It's what I deserve!
Czyli w empikach dopiero we wrześniu To zdrowiej dla mojego portfela
Tu mam pytanie do Waneko: czy Wy także podniesiecie cenę mang przez kwestię papieru?
Hachiko, jpf podniosło cenę nie dlatego, że papier podrożał, ale dlatego, że wymienili go na lepszy. Pisali, że to z powodu wielu negatywnych głosów w związku z papierem ekologicznym. A waneko dobry papier ma, więc pewnie nie podrożeje
Hachiko, jpf podniosło cenę nie dlatego, że papier podrożał, ale dlatego, że wymienili go na lepszy. Pisali, że to z powodu wielu negatywnych głosów w związku z papierem ekologicznym. A waneko dobry papier ma, więc pewnie nie podrożeje
Em... najpierw mieli dobry papier. Potem przeszli na "ekologiczny"(czyt. srajtaśme), ale ze względu na to, że czytelnicy go nie chcieli, zmienili na ten co był wcześniej. A ten podrożał (dlatego chcieli zmienić) i teraz ze względu na to, że chcieliśmy ten poprzedni (tzn.droższy<ten, co był wcześniej>) mamy droższe mangi jpf'u. Czyli wyszłoby, że wszystko podrożeje. No chyba, że robili nas w bambo-szabmo, banane Obame Ja już nie wiem...
A co do tematu, to żeby nie offtopować powiem, że lepiej dla mnie, jak będzie dostępny w sklepach we wrześniu, bo dopiero wtedy będzie mnie na niego stać
I will burn first!
Just let me BURN!
It's what I deserve!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum