Niedawno zakupiłem. Pomimo że jestem chłopakiem bardzo mi się spodobało, humor choć prosty i trochę zboczony, przypadł mi do gustu. No i długość, 2 tomiki to według mnie w sam raz na taką opowieść, gdyby było dłuższe, zrobiłoby się baaardzo nużące. Mam nadzieję, że Waneko wyda więcej, takich 2-3 tomowych mang, niekoniecznie shoujo.
Wysłany: Sro 18 Lut, 2009
Pierwszy tomik mi się podobał jako lekka, zabawna historia. Drugiego, który podobno popsuł sprawę, niestety nie można było nabyć żadną normalną drogą w mojej dziurze.
Wysłany: Sro 19 Maj, 2010
Zakończenie?! O czym wy w ogóle mówicie?! Przecież to nawet nie było porządne zakończenie
HM! Bardzo nie lubię, jak autor przerywa i porzuca całkiem niezłą mangę. Paskudnie, o!
_________________ Zemsta to danie, które najlepiej smakuje na zimno.
Mi szczerze mówiąc to tak średnio się podobało. Pierwszy tom był fajny,ale drugi mnie rozczarował. Będzie jescze kontynuacja? I jaki jest japoński tytuł?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum