Premiera pierwszego tomu już 19 marca.
Magi, Wilczyca, Bungou, teraz Mononokean.KubciO pisze:Magi ma w tę samą stronę. Czy jakiś inny tytuł tak ma?Mormicc pisze:Widzę też, że znowu tytuł na grzbiecie jest w inną stronę...
Ułożenie tego napisu - czy jest dobre? Poprawne? A może jedno i drugie? Nie wiem. Ale układając tomiki pionowo, na modłę japońską (od prawa do lewa-frontem okładki do góry), to wtedy napis na grzbiecie jest czytelny. Nie wiem, czy akurat takim rozumowaniem się kierowano, odwracając napis.
Ja w ciemno wziąłem ten tytuł ze względu na yokai.pittegawll pisze:bo jestem miłośnikiem yokai i biorę wszystko co zalatuje tym tematem
Nie ukrywam, że sama okładka też popchnęła mnie do zakupu.pittegawll pisze:Nadrabia jednak okładka, która jest bardzo ładna i zapowiada piękną kolekcję na półce
Nie miałem styczności z anime, tak więc nie mogę się doczekać!pittegawll pisze:Czekam jednak aż przeniesiemy się do krainy zaświatów gdzie mieszkają rozmaite demony i do fabuły wskoczy więcej ciekawych postaci
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość