Obwoluta Radiant'a:
[spoiler]

Przeczytałem te recenzje i obejrzałem nawet film bukiego. Wszędzie piszą praktycznie to samo że jest to typowy shounen z bardzo ładnymi rysunkami pokroju Fairy Tail. Mam ochotę zaryzykować bo lubię shouneny z dobrą kreską i spójną fabułą, a Radiant na razie wydaje się taki być. Przy następnym zamówieniu dorzucę go do koszyka i przekonam się czy warto było zaryzykować. Ale jeśli ktoś jeszcze czytał Radiant'a to niech podzieli się opinią bo mimo wszystko wolę przeznaczyć pieniążki na jakąś inną serięAkiho pisze:Na Fb Okami są dwie dość nieźle skonstruowane recenzję
Nie lubię jak obwoluty żyją własnym życiem.Akiho pisze: Co do wydania nie mam żadnych zastrzeżeń prócz obwoluty, która jest strasznie luźno założona.
Z tego co sprawdziłem to ma aktualnie 6 tomów i wychodzi cały czas. Nie ma jednak informacji na ilu tomach autor zakończy pracę. I z tego co wiem to wydaje 1 tom na rok więc może dopracowywać fabułę, co wpływa na plus serii.ociesek pisze:A ileż to cudo będzie miało tomów?
Meliona napisała w temacie Okami, że 15ociesek pisze:A ileż to cudo będzie miało tomów?
Jeśli chodzi o komiks Radiant, to, ze względu na problemy licencyjne, na chwilę obecną nie jesteśmy w stanie podać dokładnego terminu premiery kolejnego tomu. Gdy będziemy coś wiedzieć, niezwłocznie poinformujemy Was o tym w dziale zapowiedzi oraz na naszym fanpage'u na Facebooku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości