Są małe spoilery odnoście drugiego tomu, czytać na własną odpowiedzialność.
Jak wasze wrażenia po drugim tomie od Kotori? Mi historia coraz bardziej się podoba. Chciałam sobie dawkować czytanie czekając na trzeci tom, ale się po prostu nie dało. Fabuła okazała się zbyt wciągająca. W tomie sporo dowiedzieliśmy się o przeszłości Yashiro i jego początkach jako gangstera. Bardzo podobał mi się rozdział 7 - wybranie się Kageyamy, Doumekiego i Kugi do baru, a potem wypad Yashiro i jego ochroniarza do kina

Z kolei po 8 chapterze złapałam doła - m.in. retrospekcje głównego bohatera...
Właśnie co do tego rozdziału - myślę, że Kotori mogło dać przypis co do obcięcia palca przez Doumekiego, że coś takiego jest rzeczywiście praktykowane w yakuzie i dlaczego - nie każdy może o tym wiedzieć a w sumie warto byś świadomym

Podoba mi się jak autorka stworzyła charaktery postaci, są... niebanalne
Co do jakości wydania - bardzo się cieszę, że nie ma już takich chamskich przebić jak w tomie pierwszym. Jeżeli już jakieś się zdarzą to minimalne/ledwo widoczne i nie psują przyjemności czytania.
Tłumaczenie bardzo fajnie się czyta. Trudność tylko mi czasem kadry sprawiają, bo zdarza się, że nie wiem kto daną kwestię mówi xD Ale to już wina autorki albo mnie xD
Czasami przydałyby się większe marginesy wewnętrzne co by nie trzeba było za bardzo tomiku otwierać.
Ciekawe ile czasu będziemy musieli czekać u nas na kolejny tom :< Za skany się nie wezmę, tylko poczekam na nasze wydanie. Tymczasem pewnie jeszcze raz przeczytam sobie dwa pierwsze tomy by sobie wszystko poukładać.