Planowana premiera to 3 marca 2015.[/list]
U mnie jest dokładnie tak samo. Nawet sprawdziłam z ciekawości poprzedni tomik i różnica jest naprawdę spora. Po minucie przeglądania drugiego tomu wszystko było proste, otworzyłam i dotknęłam kartek trzeciego tomu i fale już się pojawiły, a po minucie cały tom wyglądał jak fale Dunaju. Drukarnia ta sama, więc pewnie przechowywali nasze tomiki w jakimś bardzo wilgotnym miejscu.Marei pisze:Kombinowaliście coś znowu z papierem? Bo albo mam jakieś dziwne wrażenie, albo okładka jest jakaś twardsza, druk momentami wyblakły, do tego po przeczytaniu kartki coś mi falują.
Tak się składa, że mój też jest pofalowany i zastanawiam się czy jak poleży sobie na półce przyciśnięty innymi mangami, to czy wróci do siebieMarei pisze:No chyba nie na PodlasiuChrno pisze:Ciepło się robi, ludziska chodzą z zapoconymi rękami to i strony się falują.
No niestety, ale mój tomik się już na szczęście naprostował.zandam pisze:Drukarnia ta sama, więc pewnie przechowywali nasze tomiki w jakimś bardzo wilgotnym miejscu.
Chciałam napisać, że zawsze wraca, ale wtedy spojrzałam na 3. tom "Orange" i pierwszy raz spotkałam się z tym, żeby po całej nocy między innymi tytułami tom dalej był pofalowany.sumomo08 pisze:Tak się składa, że mój też jest pofalowany i zastanawiam się czy jak poleży sobie na półce przyciśnięty innymi mangami, to czy wróci do siebie.
Narazie pozwolę tomikowi poleżeć pod naporem kilku innych tomów mang, a jak to nie pomoże to później spróbuję go podsuszyć trochęPrzesuszcie go suszarką z pewnej odległości(jak zrobicie z bliska to będzie jeszcze gorzej), powinno pomóc.
Jedni mają szczęście jedni niemika pisze:W moim tomiku nic nie faluje. Ani przed, ani po lekturze. Jedyny mankament, to uszczerbek, jakiego doznała okładka i obwoluta podczas transportu, w postaci lekkiego wgniecenia w okolicach środkowo-przygrzbietowych
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość