Premiera podobno pod koniec października, lecz wcześniejsza jest możliwa.
Niet, tak jest morski i błękitny na okładce, ale dwa odcienie błękitu na grzbiecie. My z jakiegoś powodu mamy najbardziej oczorąbny morski jaki jest w palecie.gg gonia pisze:Ten turkusowy pasuje tu jak pięść do nosa, tak samo wielki biały prostokąt z tyłu.... potem spojrzałam na oryginał, tam też ten turkusowy i jeszcze większy prostokąt z tyłu...ehhhh
Padaka. Ani projekt obwoluty nie jest ładny, a ten nieprzetłumaczony tytuł... Po wyczesanym Przekleństwie, to coś wygląda jak po ostrej balandze w firmie. Photoshop się zepsuł? BEZ JAJ. Nie dostaną moich pieniędzy, no way.Jaskol pisze:A grafik płakał jak to robiłRabbit D pisze:Nawet fajnie im to wyszło
Tytuł nie przetłumaczony, hejt czas zacząć!
Nie wiem co ćpiesz, ale rzuć to. W oryginalnej okładce przynajmniej kolory do siebie pasują, tutaj wygląda to jakby rzucili do zaprojektowania okładkę stażyście, który pierwszy raz na oczy widział photoshopa.Rabbit D pisze:Może płakał, ale jakoś bardziej mi się podoba niż japońska wersjaJaskol pisze:A grafik płakał jak to robił![]()
A grzbiet mógłby być trochę bardziej stonowany
Oh pardonne monsieur Sru Otaku, przez przypadek zabłądziłem do miejsca gdzie nie można mieć swojego zdania bo zaraz zostaniesz zjechany, "oto Polska właśnie". Żyjemy w czasach, w których sztuką jest rzyganie farbami na płótno i obrzucanie ich fekaliami więc sory ale...Jaskol pisze:Nie wiem co ćpiesz, ale rzuć to.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość