Gruby ten SAOP.Itachi Uchiha pisze: ↑śr lip 17, 2019 4:29 pmOstatnie nabytki. Będzie co czytać.![]()
PLENG► Pokaż Spoiler► Pokaż Spoiler
A dzięki ci wielkie. Ja przestałem się łudzić, bo w Polsce hajp na dzieła Arakawy dość mocno wygasł i nie żałuje. Piękna kreska, a w rzeczywistości wydanie prezentuje się jeszcze lepiej niż na fotkach.DarkNighty pisze: ↑śr lip 17, 2019 5:18 pmItachi Uchiha, o raju, Arslan! <3 Ale zazdroszczę.
Ja się wciąż łudzę, że ktoś to u nas wyda.
Co nie? Tomik wygląda dość grubo jak na tylko 333 stronek.nikotynaimalina pisze: ↑śr lip 17, 2019 5:32 pmGruby ten SAOP.Itachi Uchiha pisze: ↑śr lip 17, 2019 4:29 pmOstatnie nabytki. Będzie co czytać.![]()
Serio są tam tylko 333 strony? ;o Moja książka (456 stron) Jest na oko podobnej grubości!Itachi Uchiha pisze: ↑śr lip 17, 2019 6:12 pmA dzięki ci wielkie. Ja przestałem się łudzić, bo w Polsce hajp na dzieła Arakawy dość mocno wygasł i nie żałuje. Piękna kreska, a w rzeczywistości wydanie prezentuje się jeszcze lepiej niż na fotkach.DarkNighty pisze: ↑śr lip 17, 2019 5:18 pmItachi Uchiha, o raju, Arslan! <3 Ale zazdroszczę.
Ja się wciąż łudzę, że ktoś to u nas wyda.![]()
Co nie? Tomik wygląda dość grubo jak na tylko 333 stronek.nikotynaimalina pisze: ↑śr lip 17, 2019 5:32 pmGruby ten SAOP.Itachi Uchiha pisze: ↑śr lip 17, 2019 4:29 pmOstatnie nabytki. Będzie co czytać.![]()
Owszem.nikotynaimalina pisze: ↑śr lip 17, 2019 7:53 pmSerio są tam tylko 333 strony? ;o Moja książka (456 stron) Jest na oko podobnej grubości!Itachi Uchiha pisze: ↑śr lip 17, 2019 6:12 pmA dzięki ci wielkie. Ja przestałem się łudzić, bo w Polsce hajp na dzieła Arakawy dość mocno wygasł i nie żałuje. Piękna kreska, a w rzeczywistości wydanie prezentuje się jeszcze lepiej niż na fotkach.DarkNighty pisze: ↑śr lip 17, 2019 5:18 pmItachi Uchiha, o raju, Arslan! <3 Ale zazdroszczę.
Ja się wciąż łudzę, że ktoś to u nas wyda.![]()
Co nie? Tomik wygląda dość grubo jak na tylko 333 stronek.
Poważnie? Hehehe, schlebiasz mi... A tak na poważnie, to dopiero co zapłaciłem za 19 tomik, tylko czekać aż dojdzie
No ja wzięłam na próbę właśnie te bo były najtańsze
O! Nie wiedziałam! Właśnie patrzę na ich facebooku i niestety najprawdopodobniej wydadzą w miękkiej okładce. Na dodatek właśnie miękka ma grafikę, która mniej mi się podoba. W schowku na bookdepository mam wydanie w twardej z tą kolorową ilustracją. Także pozostanę przy angielskim wydaniu. Ale dzięki za info
Po co czekać na wydanie KG? Od razu kup amerykańskie. Ah, zapomniałam, że BD bardzo rzadko daje rabat na Walden.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości