Najlepszy/piękniejszy fragment
-
- Kontakt:
- Status: Offline
Najlepszy/piękniejszy fragment
Chciałbym zaproponować SzaNowNemU ZgroMadzeNiu niewielką rozrywkę (a jak wiadomo małe jest piękne). Mianowicie – chciałbym się dowiedzieć która ze scen w VAI (VGA mi się kojarzy ;) jest waszym zdaniem najlepsza/piękniejsza. Mam w tym swój własny ukryty cel – ale o tym na razie cicho sza...
sentencja życiowa - eee wątpie 

-
- nołlife
Jeżeli chodzi o mangę to się nie wypowiem, bo co prawda w tych trzech tomach jest taka scena, ale seria trwa więc jeszcze mogę zmienić zdanie.
Jezeli zaś chodzi o anime, to najbardziej mi się podobała (najbardziej mnie wzruszyła) scena, w której Ai obejmując Yotę mówi "... Video Girl nie może się zakochać..." i dodaje w myślach "...tylko skąd ten dziwny ucisk w sercu...".
Jezeli zaś chodzi o anime, to najbardziej mi się podobała (najbardziej mnie wzruszyła) scena, w której Ai obejmując Yotę mówi "... Video Girl nie może się zakochać..." i dodaje w myślach "...tylko skąd ten dziwny ucisk w sercu...".
雲の切れ目から 星1つ2つ3つ4つ晴れわたり
-
- Adept
-
- Kontakt:
-
- Adept
o wlasnie szczeki .... Veg tylko ktore szczeki 1 czy 2 ;P ... juz mofie bo VGA cale czytalam + VGL i musze przyznac ze koncowka jest po mojej mysli

Ja byc na Forku , ty byc na Forku , my byc na Forku . NO Spoilers , NO War !
..::: CLAMP Fanatic Club :::..
....... Brak Czasu ...... Jeszcze tu wroce ! .....
-
- Adept
Nie wiem jak Veg, ale dla mnie to pytanie retoryczneLinaka1 pisze:o wlasnie szczeki .... Veg tylko ktore szczeki 1 czy 2 ;P ...

Nio, końcówka jest dobra i mnie także odpowiada.Linaka1 pisze:juz mofie bo VGA cale czytalam + VGL i musze przyznac ze koncowka jest po mojej mysli![]()

-
- nołlife
No i pochwalam, a jak już pisać spoilery to czcionką rozmiar 1, żeby komus nie zepsuć zabawy.GonZo pisze:Nie będe jednak nic z niej zdradzał bo pisania spoilerów nie lubie
雲の切れ目から 星1つ2つ3つ4つ晴れわたり
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Teraz pora na mnie żebym podzielił się swoimi spostrzeżeniami :)
Po primo ovka – scena „łóżkowa” z pierwszego epizodu i scena w kinie – a szczególnie poza nim.
Po sekcundo – manga – jak na razie sen Joty (jest to spowodowane moimi własnymi „przeżyciami” w tej materii) - jak narazie to tyle - zobaczymy co przyszłość przyniesie (mam nadzieje w miarę bliska)
Po primo ovka – scena „łóżkowa” z pierwszego epizodu i scena w kinie – a szczególnie poza nim.
Po sekcundo – manga – jak na razie sen Joty (jest to spowodowane moimi własnymi „przeżyciami” w tej materii) - jak narazie to tyle - zobaczymy co przyszłość przyniesie (mam nadzieje w miarę bliska)
sentencja życiowa - eee wątpie 

-
- Adept
Oj przyszlosc przyniesie,przyniesie wiele ;P a zreszta sami sie przekonacie ^_^Danuel pisze:Po sekcundo – manga – jak na razie sen Joty (jest to spowodowane moimi własnymi „przeżyciami” w tej materii) - jak narazie to tyle - zobaczymy co przyszłość przyniesie (mam nadzieje w miarę bliska)
Ja byc na Forku , ty byc na Forku , my byc na Forku . NO Spoilers , NO War !
-
-
- Adept
nyo jakbys nie zdal i szedl do klasy z osobami mlodszymi tez bys tak 'pozowal'Nimue pisze:I z takich niecodziennych spostrzeżeń, zrobił na mnie wrażeanie Yota wchodzący po schodach do liceum (wtedy gdy spotkał Nobuko).
Emanował wtedy od niego taki spokój... i coś jeszcze.