Zgadzam się ja kupię choćby dla tego by mieć całość, chyba że tom 13 zawiedzie mnie banalnym albo kiczowaty zakończeniem wtedy z kupnem dalszych dwóch tomów może być różnieqrak^^ pisze:Moze shit... ale krecha katsury to krecha katsury

Zgadzam się ja kupię choćby dla tego by mieć całość, chyba że tom 13 zawiedzie mnie banalnym albo kiczowaty zakończeniem wtedy z kupnem dalszych dwóch tomów może być różnieqrak^^ pisze:Moze shit... ale krecha katsury to krecha katsury
I to są powody dla których chyba nawet mimo złego zakończenia(oby takie nie byłoSetokun pisze: 1) aby mieć całość serii Video Girl
2) z czystej ciekawości cóż to jest
3) bo przecież to wciąż KATSURA
Postawa godna czytelnika przecież gdyby to było takie słabe to WANEKO nawet nie prubowało by wydawać tych tomówRadykalny Marzyciel pisze:I to są powody dla których chyba nawet mimo złego zakończenia(oby takie nie byłoSetokun pisze: 1) aby mieć całość serii Video Girl
2) z czystej ciekawości cóż to jest
3) bo przecież to wciąż KATSURA) jednak kupię te dwa tomy. Tyle że mnie nie tyle interesuje histotia z Lem co ta druga część tomu 15 która podobno jest o Video Girl Haruno.
Może i tak ,ale pamiętasz :ZDK .Jeśli by to było nieopłacalne to mogliby renegocjować umowęKiichigo pisze: a jesli MUSZA wydac te dwa ostatnie tomy? Zmusza ich do tego umowa ze strona japonska na przyklad?
Ja chyba też sobie zrobię powtórkę .To idę czytać pa 8)Kiichigo pisze:ostatnio, tak przed trzynastym tomem robie sobie wielka powtorke i czytam cala serie od poczatku... Ryczalam juz trzy razy!
Dla mnie I''S była dobrą mangą... dopóki nie skończyłem lat 18. Fabuła jest całkowicie nakierowana na osobę w wieku dojrzewania. W przypadku DNA2 i Video Girl Ai jest podobnie z drobną różnicą, humor jest trochę mniej szczeniacki. Dlatego wolę starsze romansidła Katsury.Nie to, żebym nie cierpiał Katsury, ale jak dla mnie to mu wyszła tylko JEDNA manga. I''S.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość