Planowana premiera to 25 lutego 2014.
Skoro się nie interesujesz to po co weszłaś?maurycy pisze:Ja tam się VK nie interesuję, ale Yoshiko, lepiej oznacz spoilery...
Ja też nie rozumiem dlaczego to właśnie on jest tym rycerzem?Niby co takiego zrobił?Stworzył broń antywampirzą?W ogóle on mi na rycerza nie pasuje.Niby chronił ludzi,ale zrobił niezły bajzel :-k .Yoshiko pisze:[SPOILER]Zdziwiłam się, że tytułowym "rycerzem" został Kaname, jakoś ta szlachetność do niego nie pasowała.
[Spoiler]Ame pisze: Właściwie to może dobrze,że Yuki do końca nie wiedziała kogo wybrać...Przez osiemnaście tomów się miotała pomiędzy nimi i było by to trochę dziwne gdyby tak nagle się zdecydowała.A Kaname to już w ogóle.Wreszcie zrozumiał,że Yuki powinna być z Zero.Trochę za długo się skapnął.
Nie rozumiem co byłoby do wyjaśnienia, skoro koniec jest jasno pokazany. Yuuki oddała swoje życie Kaname, aby ten mógł zobaczyć świat z perspektywy zwykłego człowieka ^^Ame pisze:ale przydało by się kilka słów wyjaśnienia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości