O, tym wpisem potwierdziłaś, że dobrze zrobiłam, zamawiając ten komiks. Wszystkie wątpliwości minęły.
Oby była sprzedaż jak najlepsza!ask.fm pisze: Wydacie też kontynuację Moich lesbijskich doświadczeń samotności? Najlepiej dwa w jednym, bo to cienkie?
SJG: Jeśli pierwsza część będzie miała dobry odzew i dobrą sprzedaż, to oczywiście pomyślimy nad wydaniem kontynuacji. Razem się tego wydać nie dało, bo prawa do tego drugiego ma inny japoński wydawca niż do pierwszego.
Czyli na Pyrkon łącznie 5 tytułów. Mam nadzieję, że nie wszystkie mi siądą bo z kasą nie wyrobię.ask.fm pisze: za tydzien kolejne zapowiedzi. wciaz nie wiadomo ile ich bedzie?
SJG: Tyle, ile lajków zbierze ten post!A tak zupełnie serio - 3 albo 4. Co do jednej wciąż dopinamy część formalności dotyczących wydania. Jeśli je skończymy przed piątkiem to dorzucimy również ten tytuł, a jeśli nie to i tak ogłosimy tamte 3, a czwarty później na dniach.
Ciekawe kiedy ogłoszą.ask.fm pisze: A będzie coś od Was dla dojrzałych czytelników ale lubujących się w nieco innych klimatach? Coś w stylu Dorohedoro, Gantz itp. Brakuje mi czegoś z jajem od Was
SJG: Na pewno na jesień będziemy mieć przynajmniej jeden tytuł dla starszego czytelnika.
To nie do końca tak. Historia jest rozpisana w ten sposób, że zaczyna się od "incydentu" z okładki, dalej autorka przechodzi w małą retrospekcję z ostatnich 10 lat niejako podsumowując swoje życie tak jakby opowiadała to czytelnikowi, komentując ważniejsze wydarzenia z aktualnej perspektywy. Potem znowu wracamy do "incydentu" poznając więcej szczegółów przed, w trakcie i po, na co jest poświęcona większa część. Wbrew pozorom jest to dosyć spójne, bo nie o życiorys dzień po dniu tutaj chodzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość