A niech się dobierają. JPF nie wydaje się zainteresowany gadżetami skoro wycofali nawet możliwość wymiany punktów na zakładki.
Nie wydaje mi się to czymś dziwnym, ba wydaje mi się że zwykle wszelki merch często odbywa się przez niezależne firmy od wydawcy samego dzieła.
Taki kalendarz Fortnite w empiku kosztuje 35zl, ale nie wiem, czy jest on wiekszy, czy mniejszy, ale owszem, kalendarze moga tyle kosztowac.
Może My Home Hero? Marzyć można.
A ja nie xd Przynajmniej nie teraz. Niech najpierw wydadzą to, co mają wydać, bo ja już z moją wykupioną prenumeratą na Mother's Spirit 2 od lipca czekam :>
Z tego co mowili, to te kontynuacje, spin offy maja zaczac pojawiac sie od poczatku nadchodzacego roku, takze wydaje mi sie, ze do marca wszystko powinno sie ukazac. Co do Harady, to poki co nie czytalem, bo nie natrafilem na zaden tytul a paczkach, ktore do siebie wyslalem/zabralem ze soba, ale fajnie by bylo zobaczyc taki "Heartless", czy cos innego, nieco krwawego. Szkoda, ze Studio JG nie wydaje manhw i trudno wyczekiwac "Killing Stalking" w Polsce, ale moze po jakims czasie pojawi sie jeszcze jedno polskie wydawnictwo, ktore zechce wydac troche koreanskich tworow.Monsterlight pisze: ↑sob gru 26, 2020 3:09 amNiech najpierw wydadzą to, co mają wydać, bo ja już z moją wykupioną prenumeratą na Mother's Spirit 2 od lipca czekam :>
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość