Rudo żyje w slumsach na obrzeżach metropolii, której granice wyznacza Otchłań - bezdenne wysypisko, a zarazem miejsce egzekucji. Pewnego dnia chłopak zostaje oskarżony i skazany za zbrodnię, której nie popełnił, a w konsekwencji – strącony do Otchłani. Cudem udaje mu się jednak przeżyć upadek. Uratowany przez tajemniczego mężczyznę imieniem Engine, Rudo odkrywa w sobie niezwykłą zdolność dawania przedmiotom życia i wydobywania z nich mocy. Uzbrojony w nową siłę postanawia nie tylko zemścić się za niesprawiedliwość, jaka go dotknęła, ale też zmienić cały ten przeklęty świat!
Gachiakuta
- Yuriko
- nołlife
Gachiakuta
Ostatnio zmieniony śr paź 18, 2023 11:27 am przez Yuriko, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yuriko
- nołlife
- Yuriko
- nołlife
- Yuriko
- nołlife
- Yuriko
- nołlife
- Yuriko
- nołlife
- Yuriko
- nołlife
- Koichi
- Fanatyk
- Status: Offline
Gachiakuta
Podobno autorka ma depresję i chce przerwać serię. Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale ponoć oburzyło się na nią zachodnie środowisko lewicowe i tak ją shejtowali, że odcięła się od fanów
Ktoś wie coś więcej na ten temat, o co tak naprawdę poszło i czy manga rzeczywiście wisi na włosku?
Ktoś wie coś więcej na ten temat, o co tak naprawdę poszło i czy manga rzeczywiście wisi na włosku?
- Itachi Uchiha
- nołlife
Gachiakuta
Sytuacja zaogniła się przez to:
https://www.reddit.com/r/dandadanfolk/c ... ounts_due/
A tu masz rozwinięcie:
https://www.reddit.com/r/KotakuInAction ... ht_cancel/
Ludzie potrafią być naprawdę walnięci.
- Koichi
- Fanatyk
Gachiakuta
Oj, potrafią. Niektórym nigdy się nie da dogodzić
Ktoś tam w komentarzach napisał, że ci rzekomi "fani", to osoby z różnymi zaburzeniami psychicznymi. Zgadzam się z tym. Nikt normalny na umyśle nie grozi śmiercią, jeśli coś jest nie po jego myśli. Z takimi się nie dyskutuje. Dobrze, że autorka się odcięła od mediów społecznościowych.
Ale rozbawiło mnie, jak ktoś inny napisał, że jak to możliwe, iż Devilman ma bardziej zdrowszą fanbazę?
Nie wiem, rzeczywiście zagadka
Ktoś tam w komentarzach napisał, że ci rzekomi "fani", to osoby z różnymi zaburzeniami psychicznymi. Zgadzam się z tym. Nikt normalny na umyśle nie grozi śmiercią, jeśli coś jest nie po jego myśli. Z takimi się nie dyskutuje. Dobrze, że autorka się odcięła od mediów społecznościowych.
Ale rozbawiło mnie, jak ktoś inny napisał, że jak to możliwe, iż Devilman ma bardziej zdrowszą fanbazę?
Nie wiem, rzeczywiście zagadka
- Koichi
- Fanatyk
- lexis
- Weteran
- Status: Online