Nowości od Studia JG
- Sebek
- Weteran
Nowości od Studia JG
Bardzo fajna zapowiedz. Czekalem na te zapowiedz, gdyz praktycznie wszedzie sie juz ukazuje.
- Kuroneko
- Weteran
- TokitaOhma
- Adept
- Status: Offline
Nowości od Studia JG
Centuria mnie nieco intryguje, ale brakuje mi urozmaicenia na rynku, wiele podobnych do siebie tematycznie mang... Tak, nadal mi brakuje mang o tematyce sztuk walki, no ale powtarzać się nie będę. Ogólnie faktycznie te zapowiedzi jakoś tyłka nie urywają i patrząc, że rynek się rozrasta, są serie do nadrobienia, to może i dobrze dla portfela. To nie te czasy gdzie kupowało się wszystko co wychodzi, teraz jest wybór i tutaj można ewentualnie odczekać i zobaczyć jak dany tytuł będzie się rozwijać i czy jest warty uwagi.
-
Gina89
- Adept
Nowości od Studia JG
Calkowicie, w 100% się z tym zgadzam.TokitaOhma pisze: ↑czw lip 09, 2026 2:04 amrakuje mi urozmaicenia na rynku, wiele podobnych do siebie tematycznie mang...
Z manhwami wszystko zmierza w podobnym kierunku.
- Mr.Chiquita
- Fanatyk
Nowości od Studia JG
Na koniec edycja specjalna Hanako #25:
► Pokaż Spoiler
Bardzo fajny dodatek. Lubię kalendarze adwentowe, bo co roku kupuję te z LEGO. Szkoda, że akurat do mangi, która kompletnie mnie nie interesuje.Puk, puk, puk – czy to znowu ty, Hanako?Nie może być inaczej! Dwudziesty piąty tom mangi „Hanako, duch ze szkolnej toalety” zostanie przez nas wydany dodatkowo w edycji specjalnej z unikatowym kalendarzem adwentowym! W jego skład wejdzie zestaw akrylowych zawieszek i plastikowe minikarty kolekcjonerskie – odliczanie do świąt z udziałem bohaterów ulubionej serii z pewnością przyniesie dużo frajdy!
- Desponia
- Adept
Nowości od Studia JG
Czyżby kolejny festiwal, w którym nie wezmę udziału? Przy wiosennym spasowałam, bo prawie nic mnie nie interesowało i widzę, że tym razem jest tak samo. Zaciekawiły mnie może 2 tytuły, ale nie będę na siłę czegoś dobierać, żeby dobić do kart kolekcjonerskich,
- nover
- Adept
Nowości od Studia JG
Straszna posucha w tym roku z mangami ;_;
Plus taki, że mam teraz więcej hajsu na figsy

Plus taki, że mam teraz więcej hajsu na figsy
- Tequilka
- Wtajemniczony
Nowości od Studia JG
Ja też odpuszczam festiwal, 2 mangi z niego już czytam na bieżąco. Nie będę brała nic na siłę.
- Mr.Chiquita
- Fanatyk
Nowości od Studia JG
Porcja podpowiedzi na ten tydzień:
Same edycje specjalne. XD
► Pokaż Spoiler
- Tequilka
- Wtajemniczony
Nowości od Studia JG
Nic nie wygląda na Irumę, więc nie jestem zainteresowana 
- Mr.Chiquita
- Fanatyk
Nowości od Studia JG
Pierwszą edycją specjalną, jest „Cicha piosenka o miłości" #11:
To już jest gruba przesada. Inna obwoluta + arkusze naklejek i już wołają 15zł więcej. Takich wersji specjalnych nie potrzebuję.
============================================
Kolejną Tokyo Aliens #11:
No i ostatnia:
► Pokaż Spoiler
Kolejną Tokyo Aliens #11:
► Pokaż Spoiler
Też seria nie dla mnie. Ale booklet, jest już bardziej akceptowalny dla tej kwoty.Dziś przybywamy, aby uszczęśliwić fanów mangi „Tokyo Aliens”!Jedenasty tom serii zostanie przez nas wydany dodatkowo w edycji specjalnej, która oprócz unikatowej obwoluty zawierać będzie fantastyczny, 48-stronicowy booklet! 🤩 W jego wnętrzu znajdziecie dodatkowe kolorowe ilustracje, przewodnik po projektach postaci z komentarzami autorskimi, a także dodatkowy komiks! ❤ Premiera już jesienią!
No i ostatnia:
► Pokaż Spoiler
Kolejny booklet.Powraca Wasza ulubiona elfka! 🧝♀️ A w dodatku piętnasty tom będziecie mogli zdobyć także w edycji specjalnej z bookletem, zawierającym opowiadanie z serii!Premiera 15 tomu „Frieren. U kresu drogi" już jesienią!