Czyli mozna sie domyslac juz tego seinena. Ciekaw jestem, czy te dwie jednotomowki to joseie... Ciekawe tez jaka mange planuja, jako wydanie specjalne. Co do tych dwoch seriach, o ktorych mowa, to jedna z nich to moze kolejny Urasawa? W komentarzach byla mowa, z kolejny Urasawa moze ukazac sie wczesniej, niz wiekszosc przypuszcza.Mr.Chiquita pisze: ↑śr maja 28, 2025 11:31 pmWieści:Czyli - seinen, wciąż powstający, będzie anime.Jeśli chodzi o rozmowy licencyjne – aktualnie rozmawiamy o: dwóch jednotomówkach, jednym wydaniu specjalnym i dwóch seriach.
A jak już jesteśmy przy nowościach – to niedługo ogłosimy kolejną z nich. Serię, trwającą, będzie anime.
Temat ogólny
- Sebek
- Weteran
Temat ogólny
- lexis
- Adept
- Status: Offline
Temat ogólny
Aż popatrzyłam, co by spełniało wymogi, ale nic mi nie pasuje do Hanami - Darwin Jihen, Niwatori Fighting, CITY, plus jakieś komedie romantyczne albo okruchy życia. Albo yuri. Gdybym już musiała obstawiać, to Darwin...
Jednotomówki josei mocno by mi pasowały, Hanami ma w tym zakresie świetny gust :3 Ogólnie dobrze dobierają jednotomówki. Mocno czekam na Umibe no Stove.
Jednotomówki josei mocno by mi pasowały, Hanami ma w tym zakresie świetny gust :3 Ogólnie dobrze dobierają jednotomówki. Mocno czekam na Umibe no Stove.
- Desponia
- Adept
Temat ogólny
Też bym nie pogardziła jednotomówkami josei. "Kobieta udon" spodobała mi się na tyle, że ze mną zostanie, węc bardzo liczę na coś w podobnym stylu, również skierowanego do bardziej dojrzałych odbiorczyń.
- Mr.Chiquita
- Fanatyk
Temat ogólny
To info z dnia wczorajszego.Hanami pisze:UWAGA!!!! Jeśli chodzi o kolejną nowość, to ogłoszenie już jutro. W południe pojawi się tekst zapowiedź na Komiksopedii, a nieco później trochę informacji u nas!
A, tą zapowiedzią jest:
Incydent Darwina (Dāuin Jihen / ダーウィン事変) autorstwa Shuna Umezawy. 9+ tomów (seria nadal powstająca). Polska premiera, w formacie 2w1, jeszcze w tym roku.
► Pokaż Spoiler
- lexis
- Adept
Temat ogólny
Przejrzałam toto przy okazji zapowiedzi anime. Nie mogłam powstrzymać myśli, że byłoby znacznie lepsze jako amerykański akcyjniak zrobiony ileśtam lat temu z całą serią coraz bardziej powalonych sequeli. A tak nie jest źle, ale na kolana też nie ruzuca. Raczej dam sobie spokój.
- Sebek
- Weteran
Temat ogólny
Czyli to, co obstawialem. Jak dla mnie bardzo fajna seria. Na pewno bede zbieral.Mr.Chiquita pisze: ↑pn cze 30, 2025 2:14 pmTo info z dnia wczorajszego.
A, tą zapowiedzią jest:
Incydent Darwina (Dāuin Jihen / ダーウィン事変) autorstwa Shuna Umezawy. 9+ tomów (seria nadal powstająca). Polska premiera, w formacie 2w1, jeszcze w tym roku.