do tego jeszcze rysunki w paincie zrobie . Pewnie LH 8 wejdzie dopiro w przyszlym tygodniu do sklepow - ale zeby nie bylo go na komiksiarni czy na innym serwisie?
Lava, acid, and your crotch - these are things you must not touch!
Kurcze ludzie nie straszcie mnie tak. Ja przez cały tydzień robie usługi dla rodziców, aby zarobić na 8 tom. Jutro prawdopodobnie dostanę pieniążki, a co będzie jak w Szczecinie też LH nie będzie? Cała moja praca pójdzie na marne i pewnie w napływie złości wydam kasę na jedzenie
I to się nazywa czarnowidztwo. W Szczecinie będzie napewno. w razie czego jak zobaczę to mogę ci dać znać na priv
"My shadows the only one that walks beside me
My shallow hearts the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
Till then I'll walk alone "
Żeby umilić sobie czekanie na 8 tomik, oglądne sobie poraz 100 całą serie love hina . Na nauke do egzaminów, które mam we wtorek i środę nie mam po prostu głowy xD
jeśli dobrze pujdzie to jutro (poniedziałek) powinienem jjuz mieć
z własnego doswiadczenia wiem, iż gdy jakas manga przez WANEKO jest wydawana w tygodniu... to zawsze w poniedziałek jest w mojej księgarni
Byłam... Szukałam... I nie znalazłam, najwyraźniej w Szczecinie jeszcze nie ma Szkoda... Ja się do egzaminów uczę, ocenki mam marne, to niech punktów będzie dużo Życzę powodzenia wszystkim gimnazjalistą piszącym te (&*$#@!^^) testy!
Nie znoszę czekać. Zresztą nie ma to, jak po długim i męczącym spacerze w palących promieniach słonecznych, dostaję w swoje łapki, świeżótki, pachnący tuszem tomik i w drodze do domu wpadam do KFC, aby przegryżć coś smacznego czytając swoją nowiótką mangę.
To jest to co Natalie lubią najbardziej:)