"Ściągnąć"? Skany?! Za kasę?!Ray pisze:Ze sklepów internetowych można sobie ściągnąć artbooki. Ale troche drogo wychodzi :/

Są różne przypadki dysleksji więc wcdale nie jest tak, że "można" choć można jednak w różnym stopniu. Może być przypadek, że gość ma "lewe" zaświadczenie (wystarczy napisać zasady ortografi bdb a potem jak się pisze takie dyktando to do d**y i już jest papierek potrzebny). A apropo sprawdzania w wordzie... nieznam nikogo komu się chce krótkie teksty w wordzie sprawdzać. Można na forum dać taki słownik który wykrywa błędy ort. jednak żaden admin na forach się tego nie podejmuje i widziałem takie coś jedynie na jednym forum.L-Voss pisze:PS: Jeśli szym jest dyslektykiem, to jakoś tego nie widać, czyli - można. Ci, którzy próbują się usprawiedliwić dysleksją, akurat najczęściej jej nie mają...
Odpisałem już na gg, więc nie puszczajcie tutaj spoilerów na temat zakończenia.Doman pisze:Mam pytanie jak się kończy 14 tom love hina, oglądałem anime które się skończyło jak naru, keitaro i seta odlatują razem samolotem. A jak się kończy manga?? Czy naru i kei się pobiorą
bo z tego co czytałem na stronce www.anime.wbijam.pl podobno na podstawie mangi morzna by było zrobić więcej odc anime ?????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość