Więcej informacji o zawartości numeru tutaj
Ciekawostką jest nowy dodatek w postaci PIN-UP'ów (czyli jednostronicowych plakatów) z:
- Ghost in the Shell
- Yu-Gi-Oh!
- Candidate for Goddess
- Carnelian hentai girl
to mnie rozbawiło. :))mzyn pisze:Cutlass (53)
Powoli spełniają się sny polskich fanów mangi
Jeśli jeszcze nie wysłali to chyba nie powinno być problemów. Jest mail i tam sie trzeba zwracać z takimi pytaniami.idiotka pisze:btw jak juz tu pisze o pieniadzach - da sie odwolac prenumerate w JPF, jesli jeszcze nie przyszlo to, za co mialam zaplacic (bo nie chcialabym wyjsc na swinie i po prostu nie odebrac z poczty, a nie wiem jak to bedzie w kwietniu... .___.'' Zreszta ostatnio maja takie obsuwy w przysylaniu, ze szczerze wole uzupelniac kupujac z Komiksiarni. :/)[/size]
Hehe, właśnie dlatego nie zamawiam prenumeratyidiotka pisze:btw jak juz tu pisze o pieniadzach - da sie odwolac prenumerate w JPF, jesli jeszcze nie przyszlo to, za co mialam zaplacic (bo nie chcialabym wyjsc na swinie i po prostu nie odebrac z poczty, a nie wiem jak to bedzie w kwietniu... .___.'' Zreszta ostatnio maja takie obsuwy w przysylaniu, ze szczerze wole uzupelniac kupujac z Komiksiarni. :/)
Dzień wcześniej (jeśli dojdzie w poniedziałek pod wieczór) to nie "dużo" wcześniej.johann pisze:(...) spieszę donieść że Mz100% GRY będzie w kioskach 3-go marca, a wydanie główne Mz Nr 3 dokładnie tydzień później - 10 marca (taki drobny zabieg żeby dać trochę wtchnienia nadwyrężonym kieszeniom). Prenumeratorzy tym razem dostaną Mz dużo wcześniej niż trafi do kiosków.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość