Bierzesz do rąk i oczujesz na kartki?Otaj_Ed_Sushi_Asatowska pisze:Zawału dostanę... Jak mam czytać tą mangę????
Owszem, mnie też. Ale raczej z innych powodów niż Tobie.Kiedy oglądam ją w Empiku słabo mi się robi...
Widzieliśmy.Widzieliście może okładkę drugiego tomu????
IMO nie powinna się w ogóle trzymać kupy, bo to podpada pod koprofilię.Jak ta Marron sie kupy trzyma????? Oh My Godd!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak każdą innąJak mam czytać tą mangę????
I nam się podobałaCytat:
Widzieliście może okładkę drugiego tomu????
Widzieliśmy.
czasamimanga to prawda niekiedy potrafi...zamulic XDDD ale jest cuute ;]
Pewnie nie lubisz magical girlJedna z najgorszych mang na polskim rynku. Tego się czytać nie da.
Hmmm, no tak... magical girlsYumegari pisze:3. Fabuła. OJezusickutymójnajukochańszy! Przesz to się kupy nie trzyma! (Albo raczej: wszak to kupa! Ja Aralką nie jestem i kupy nawet patykiem nie ruszę) Bohaterowie naiwni do granic niemożliwości, intryga rzeczywiście przednia, tylko [ekhem] nie w moim stylu. Pani Autorce już podziękujemy.
Znam ten ból. Ale być może znalazłem kupca na baa1 i lh1Yumegari pisze:Jedyne, co mi się w tym komiksie raczej podoba, to kreska. Ale dla kreski wydałam kasę na już zbyt dużo Boginek (których teraz nikt ode mnie odkupić nie chce), więc kolejnego błędu nie uczynię.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość