Ja wczoraj ściagnęłam normalnie, ąż sie sama zdziwiłam że nie trzeba było przez mIRC'aKira the Demon pisze:Ale z tego co wiem tylko przez mIRC'a

Ja wczoraj ściagnęłam normalnie, ąż sie sama zdziwiłam że nie trzeba było przez mIRC'aKira the Demon pisze:Ale z tego co wiem tylko przez mIRC'a
mi zostal ostatni act i napewno cos napisze 8) tylko musze znalezc jeszcze czas na toMadoka pisze:Ja wczoraj ściagnęłam normalnie, ąż sie sama zdziwiłam że nie trzeba było przez mIRC'aKira the Demon pisze:Ale z tego co wiem tylko przez mIRC'a
np.KaineSetokun pisze:Jestem za. Neji mam już za sobą wiec poczekajmy i podyskutujmy. W tym czasie moze coś innego poczytam ^^
Nie ma tam calosci. Wiem, bo to ja te mange tlumaczylam :)) Calosc jest dostepna do czytania online na www.neji.prv.pl , mojej stronie poswieconej Neji... swoja droga przypomniales mi o wyslaniu reszty skanow na serwer... dziekiKira the Demon pisze:Ale z tego co wiem tylko przez mIRC'a
U nas można po polsku ściągnąć z http://www.projekt-manga.prv.pl/ tylko nie jestem pewna czy tam jest całość
Witamy na forumFallen Angel pisze:Nie ma tam calosci. Wiem, bo to ja te mange tlumaczylam :)) Calosc jest dostepna do czytania online na www.neji.prv.pl , mojej stronie poswieconej Neji... swoja droga przypomniales mi o wyslaniu reszty skanow na serwer... dzieki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość