Dziewczyna do wynajęcia - temat ogólny

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Yuriko
nołlife

Post autor: Yuriko » pt paź 27, 2023 8:54 pm

okladka tomu 34
► Pokaż Spoiler

Awatar użytkownika
Yuriko
nołlife

Post autor: Yuriko » śr sty 31, 2024 1:10 am

okladka tomu 35
► Pokaż Spoiler

Awatar użytkownika
Tequilka
Wtajemniczony
Status: Offline

Post autor: Tequilka » czw lut 01, 2024 10:04 am

Z pomysłu, który byłby dobry na 5 max 10 tomów robi się niezły tasiemiec... Ciekawe do ilu tomów to jeszcze autor pociągnie. Mangi nie czytam, z anime jestem na bieżąco (czuję się jak masochistka z tym faktem - wiem, że złe i palmface leci u mnie często podczas seansu, ale brnę w to dalej) i kurcze, protag dalej jest beznadziejny a Chizuru dalej ma myśli typu "tak po prostu tyle dla mnie robi, to na pewno nie dlatego, że mnie kocha" i wygląda to tak, jakby sama chciała siebie przekonać, że jej myśli to prawda.
Czy ktoś kto jest z mangą na bieżąco może napisać czy ich relacja się rozwija czy dalej stoi w miejscu?

Awatar użytkownika
Mr.Chiquita
Fanatyk

Post autor: Mr.Chiquita » czw lut 01, 2024 12:06 pm

Rozwija się.
► Pokaż Spoiler

Awatar użytkownika
Yuriko
nołlife

Post autor: Yuriko » czw kwie 04, 2024 10:18 pm

okladka tomu 36
► Pokaż Spoiler

Awatar użytkownika
Tomek
Wtajemniczony

Post autor: Tomek » ndz cze 22, 2025 4:51 pm

A ja chciałbym pogratulować autorowi mangi biznesu i trollowania czytelników. Strategia lepsza niż w komiksach Marvela i DC, których uniwersa są pisane na końcu i tak przez marketingowców, i nic w dłuższej perspektywie nie ma żadnego sensu. Jedna akcja... i cyk... będzie co najmniej 45-50 tomów. :lol:

Jeśli chodzi o anime to pierwszy sezon bardzo mi się podobał, było to coś świeżego. Drugi sezon to wielka strata czasu poza ostatnim odcinkiem. Trzeci był ok, ale powiedzmy, że liczyłem na coś więcej. No i patrząc na fabułę mangi raczej nie doczekam się.

W lipcu 4 sezon anime. Ciekawe, czy będzie w końcu ta słynna scena basenowa, czy trzeba będzie jeszcze poczekać :lol:

PS Najlepsze, że w aktualnym sezonie leci adaptacja innej mangi tego autora "The Shiunji Family Children"
https://www.crunchyroll.com/series/G9VH ... y-children

Tani, bardzo prosty harem, ale dający jakaś rozrywkę, po części dzięki głównemu bohaterowi, który nie jest takim kompletnym przygrywem. I choć mówiąc szczerze to raczej odtrutka niż zaleta, bo protagonista w "Kanojo, Okarishimasu" to nie byłby problem, gdyby jego krindżowość kończyła się na pierwszych tomach.

Dlatego zastanawiam, czy "The Shiunji Family Children" też będzie tak długo trwał, i czy tak samo osiągnie taki sami kompletnego zniechęcenia do bohaterów :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dziewczyna do wynajęcia”