Wydawnictwo Akuma
- Tequilka
- Wtajemniczony
- Status: Offline
Wydawnictwo Akuma
No to mnie Akuma zaskoczyła, oczywiście bardzo pozytywnie. Nie spodziewałam się tego tytułu od nich. Tak trzymać! 
- czareg
- Adept
- amsterdream
- Wtajemniczony
Wydawnictwo Akuma
Czyli jak na pół roku niemalże zawiesić działalność i ubrać to w ładne słówka.Mr.Chiquita pisze: ↑pn gru 30, 2024 2:48 pmJeszcze notka, dotycząca samej Akumy:Nie spodziewałem się, że będą mieli łatwo.Wiemy, że spodziewaliście się w tym miesiącu jakichś zapowiedzi od nas, i naprawdę chcieliśmy trochę planów ujawnić. Jednak potrzebujemy jeszcze nieco czasu.
W 2025 roku musimy zrobić remont biura, przenieść się do większego magazynu i odbyć podróż służbową do Japonii. Wszystkie te rzeczy mają na celu nasz rozwój, ale to duże wyzwania i będziemy musieli poświęcić im większość uwagi. Dlatego na wypadek, gdyby sytuacje losowe wymagały od nas zmian w harmonogramie, wszystkie zapowiedzi ogłosimy dopiero po reorganizacji.
Jaki jest nasz harmonogram na 2025 rok?
•Styczeń – Uruchomienie przedpłat na tytuły dostępne w 1 kwartale 2025 roku
•Luty – Premiera „JK Haru: Życie prostytutki w innym świecie tom 6”.
• Marzec – Premiera „Miłość po drugiej stronie lustra”.
• Kwiecień – Remont biura, przeprowadzka magazynu i podróż służbowa do Japonii.
• Maj – Powrót do normalności, zapowiedzi Akumy na 2025 rok.
• Czerwiec-Grudzień – Wydajemy dla was mangi i pracujemy pełną parą.
Jakie będą konsekwencje naszych zmian?
• Wszystkie zapowiedzi ogłosimy dopiero po reorganizacji .
• Od połowy kwietnia, aż do zakończenia przeprowadzki magazynu, będzie wydłużony czas oczekiwania na zamówienia.
• Po wszystkim wrócimy do was ze świetnymi tytułami, nową energią i nowym zapleczem logistycznym.
Na pocieszenie możemy zdradzić, że Tenko ma dla was ciekawą zapowiedź. ^^![]()
- MonsterBebe
- Adept
Wydawnictwo Akuma
Mimo wszystko doceniam, że mówią o tym z wyprzedzeniem, a nie za pięć dwunasta.
- lexis
- Wtajemniczony
Wydawnictwo Akuma
Akuma daje znak życia.
Ze względu na kilka czynników wewnętrznych i zewnętrznych mamy spore opóźnienia wydawnicze. Nad którymi pracujemy, w lipcu wydamy 1 tom Ostatniej podróży i ruszamy z dalszą machiną wydawniczą. Bardzo was przepraszamy za tą ciszę, jednak cały ten czas intensywnie pracujemy, by dostarczyć wam jak najszybciej jak najlepsze tytuły.
- Sebek
- Weteran
Wydawnictwo Akuma
No i napisali, ze najblizsze zapowiedzi w wakacje.lexis pisze: ↑czw lip 03, 2025 7:45 pmAkuma daje znak życia.Ze względu na kilka czynników wewnętrznych i zewnętrznych mamy spore opóźnienia wydawnicze. Nad którymi pracujemy, w lipcu wydamy 1 tom Ostatniej podróży i ruszamy z dalszą machiną wydawniczą. Bardzo was przepraszamy za tą ciszę, jednak cały ten czas intensywnie pracujemy, by dostarczyć wam jak najszybciej jak najlepsze tytuły.
- lexis
- Wtajemniczony
Wydawnictwo Akuma
Według fejsa - w piątek zapowiedzi (a siódmy tom Haru w październiku).
- lexis
- Wtajemniczony
Wydawnictwo Akuma
No i żadnej zapowiedzi nie było 
- Mr.Chiquita
- Fanatyk
Wydawnictwo Akuma
Była. Kolejna manga hentai „After Service" (z premierą w lutym 2026).
Szczerze zapomniałem wrzucić, bo nie traktuję już ich poważnie. Nie zdziwię się, jak w końcu zamilkną na zawsze. A, nie tylko chwilowo.
Szczerze zapomniałem wrzucić, bo nie traktuję już ich poważnie. Nie zdziwię się, jak w końcu zamilkną na zawsze. A, nie tylko chwilowo.
- lexis
- Wtajemniczony
Wydawnictwo Akuma
Aaa, post niewidoczny dla niezalogowanych,a ja otworzyłam ich fanpejdża bez logowania.
No nie biorę no.
No nie biorę no.
- Akiho
- nołlife
Wydawnictwo Akuma
Pass jak zwykle dla hentai, grunt że inni się cieszą, zwłaszcza że nie ma ryzyka że zostanie się z napoczęta serią. Ogólnie to szczerze zapomniałam o istnieniu tego wydawnictwa
Nie wiem czy takie długotrwałe znikanie jest dobre, można się przeprowadzać czy co tam robili, ale nadal być aktywnym na social media, sprawdziłam ich ig czy fb i słabiutko jest, to już nawet Dango wie że aktywność jest ważna i ich często widzę jak i czołowe wydawnictwa