Nowości
- amsterdream
- Wtajemniczony
- Status: Offline
Nowości
A czego się spodziewałeś?
- Itachi Uchiha
- nołlife
Nowości
Kenshina, Pokemonów, Ourana, Sailor V, Hikaru No Go... Coś z tego
Ja tam nie narzekam, portfel odpocznie.
- Thoreline
- Wtajemniczony
Nowości
Dwa tytuły do końca z grafiki jeszcze przed nami. Jak dobrze zrozumiałam to dopiero będzie połowa zapowiedzi. Jeszcze gdzieś muszą wcisnąć później Sailor V.
Jak na razie nie zakupie nic (Kindaichi i FY zapewne wypożycze z biblioteki jak będą).
W sumie ucieszyłaby mnie tylko reedycja Naruto (plus noveli ale szanse marne coś widzę) i wydanie Yugioh oraz może Pokemonow.
Jak na razie nie zakupie nic (Kindaichi i FY zapewne wypożycze z biblioteki jak będą).
W sumie ucieszyłaby mnie tylko reedycja Naruto (plus noveli ale szanse marne coś widzę) i wydanie Yugioh oraz może Pokemonow.
- amsterdream
- Wtajemniczony
Nowości
W tej pierwszej turze maja być jeszcze dwie reedycje więc w sumie nie ma już na co czekać 
- lexis
- Wtajemniczony
Nowości
"Zapowiedź" serii, której wydanie potwierdzili już kiedy ogłaszali reedycję oryginalnej Ality. Tutaj chyba nikt nie spodziewał się czegoś innego.❤Jesteśmy z Wami już 30 lat❤
NOWA SERIA - KONTYNUACJA WYDANEGO TYTUŁU to:
Battle Angel Alita - Mars Chronicle
Od wieków na zakurzonej, czerwonej powierzchni Marsa szaleje wojna. Z tego apokaliptycznego tygla wyłoni się największa wojowniczka Układu Słonecznego - Alita. Ale zanim to nastąpi, poznacie jej przeszłość, gdy była jeszcze zwykłą dziewczynką o imieniu Yoko.
Specyfikacja wydania:
- Wydanie zbiorcze 2 w 1
- format B5 (18,4 cm x 25,6 cm), miękka oprawa, obwoluta
- TWARDA OPRAWA - tylko w pre-order
- seria składa się z 6 tomów (w naszym wydaniu)
- 1 tom to około 360 stron komiksu
- cena za tom: 105,00 zł
- tempo wydawania: co 3 miesiące
- PREMIERA: marzec 2027
Jeśli podoba się Wam to co robimy, możecie nas wspierać kupując w naszym oficjalnym sklepie:
www.mangarden.pl
A w komentarzach
druga tura będzie pod koniec roku raczej
- nover
- Adept
Nowości
Trochę pandemia i wojna w Ukrainie popsuła ceny... plus jeszcze rynek książkowo-komiksowy do pieca dał...
Ostatni tom Ality: LO był w marcu 2023 a Historie wyszły w czerwcu 2024 więc nieco się zmieniło od tamtej pory. Tanio to już było, że tak rzucę...
Niemniej Alitkę biorę
-
Gina89
- Adept
Nowości
Czyli wychodzi 50zl za tom. Gdzie wydanie jednego tomu 2w1 jest pewnie tańsze niż dwóch tomów tradycyjnych. Niestety cebula w moich żyłach nie pozwoli mi na zakup
. Juz odpuściłam sobie mangi JG (dozbieram tylko Krainę Klejnotów, Hikaru oraz After God - tn ostatni można dostać tanio. Manga chyba się średnio sprzedaje).
- Dembol
- Wtajemniczony
- Kontakt:
- amsterdream
- Wtajemniczony
Nowości
JPF ostatnio odleciał jeszcze bardziej z cenami niż SJG. Mimo wszystko Studio ma ładniejsze te wydania (punktowany lakier, estetyczniejsze graficznie loga, układ, grzbiety itd.) więc cena jest chociaż trochę usprawiedliwiona. Czego niestety nie można powiedzieć o JPF.
- nover
- Adept
Nowości
Ja bym się kłóciła - może ten lakier jest fajny ale te barwione brzegi w przypadku Kolekcji Lovecrafta są na odwal się. Każdy tom ma u mnie inny odcień czerni i bardzo się to wyróżnia, nie jest to ledwie widzialny efekt a spaprane po całościamsterdream pisze: ↑pt sie 07, 2026 10:50 amJPF ostatnio odleciał jeszcze bardziej z cenami niż SJG. Mimo wszystko Studio ma ładniejsze te wydania (punktowany lakier, estetyczniejsze graficznie loga, układ, grzbiety itd.) więc cena jest chociaż trochę usprawiedliwiona. Czego niestety nie można powiedzieć o JPF.
Zdecydowanie wolę jakość wydania niż wodotryski i tu jednak wygrywa zdecydowanie JPF. Nawet edycje specjalne poszczególnych tomików u studia mnie nie zachęcają, a patrząc po nowościach jakie kupuję, to ten wydawca jest obecnie na ostatnim miejscu jeśli chodzi o ostatnie kilka lat