Nowości
- Itachi Uchiha
- nołlife
- Status: Offline
Nowości
To faktycznie, sporo serii im odpadnie, ale wątpię by dzięki temu przyśpieszyli z innymi seriami -_-...
- lexis
- Wtajemniczony
Nowości
No w końcu...Mamy w końcu materiały do pierwszego z dwóch nadchodzących artbooków CLAMP!
CLAMP COLOR SHIRO ukaże się jako pierwszy i już przystępujemy do pracy nad nim. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem będziecie trzymać go w rękach w październiku!
- lexis
- Wtajemniczony
Nowości
‼E-booki - ważne informacje‼
1. Do katalogu naszych e-booków dodaliśmy:
- Odrodzony jako galareta tom 14
- Odrodzony jako galareta tom 15
2. Od teraz pojawiające się ebooki będą w cenach komiksów drukowanych (wg cen ze strony www.mangarden.pl)
3. Dodane wcześniej e-booki otrzymają nową cenę w styczniu 2026 roku - do tego czasu macie szansę uzupełnić kolekcję po niższej cenie.
4. Część tytułów będzie pojawiać się równocześnie w druku i cyfrowo, dotyczy to aktualnie:
- Tsubasa Reservoir Chronicle (premiera w grudniu 2025)
- Kaina i bezkresne morze śniegu (premiera w styczniu 2026)
- Mr.Chiquita
- Fanatyk
Nowości
Ech... E-booki? Już myślałem, że oficjalnie ogłosili Evangeliona. Nadal muszę czekać. :/
- TokitaOhma
- Adept
Nowości
Ktoś wie mniej więcej na kiedy JPF planuje nowe zbiorcze wydanie Ataku Tytanów?
W nierównej walce krzyku przez sen zawsze przy sobie odwaga i lęk
Śpiewaj mi serce chcę słyszeć przez łzy że walczyć to żyć.
Kiedy serce rytm wybija i do walki woła Cię
Pozwól sobie je usłyszeć gdy być wojownikiem chcesz

Śpiewaj mi serce chcę słyszeć przez łzy że walczyć to żyć.
Kiedy serce rytm wybija i do walki woła Cię
Pozwól sobie je usłyszeć gdy być wojownikiem chcesz

-
MacLeSkr
Nowości
Dopiero po zakończeniu "Before the Fall", czyli nie wcześniej niż w 2027 roku.TokitaOhma pisze: ↑śr gru 10, 2025 8:02 pmKtoś wie mniej więcej na kiedy JPF planuje nowe zbiorcze wydanie Ataku Tytanów?
- lexis
- Wtajemniczony
Nowości
A już myślałam, że pierwszy raz od dwóch lat unikniemy styczniowego przesunięcia planów o miesiąc. No, to teraz Clamp School Detectives wyjdzie chyba dwa lata po zapowiedzi - bo 20 Mensou ni Onegai będzie najwcześniej w maju XD‼Zmiana w planach wydawniczych‼
Z powodu wielu czynników musimy rozłożyć premiery grudniowe na 2 miesiące.
W związku z tym cały plan zostanie pchnięty o miesiąc. Za sytuację przepraszamy, będziemy informować co i kiedy wyślemy jak tylko potwierdzimy terminy dostaw.
Za to Tsubasa już jest. Także jako ebook, ale nie wypowiem się o jakości - nie kupiłam, a przykładowe strony mi się nie wyświetlają.
BTW, przy tytule tego nowego Ito jest dopisek "Książeczki grozy" - część tytułu czy zwiastun kolejnych pozycji w tym stylu?
- lexis
- Wtajemniczony
Nowości
Ma no Kakera wydane w USA jako Fragments of Horror, u nas będzie jako Fragmenty HorroruW ramach prezentu od nas, mała zapowiedź - kolejna manga Junjiego Ito(więcej informacji już w styczniu)
► Pokaż Spoiler
- lexis
- Wtajemniczony
Nowości
Już oficjalnie nowa linia wydawnicza, czy jak to nazwać. Zobaczymy, co z tego wyniknie czy w ogóle coś, ja osobiście wolę raczej zwykłe mangi więc nie nastawiam się na nic."Patrzą na mnie" to specyficzna nowość.
Historia ta rozpoczyna cykl KSIĄŻECZKI GROZY, które są ilustrowanymi opowieściami z dreszczykiem. Każdy tom to inny rysownik i nowe opowiadanie. My zaczynamy od JUNJIEGO ITO!