Nowości
- Mr.Chiquita
- Fanatyk
- Status: Offline
Nowości
Przez mały ułamek sekundy (patrząc na okładki) pomyślałem, że w końcu aizoban Evangeliona.
Ale szybko sobie przypomniałem, że to już czas na nową serię Niheia. Bo kończy się „Biomega". Ale nie jestem pewny, czy potrzebowałem jego nowego tytułu? Jest jednym ze słabszych w dorobku. I „xxxHolica" jak nie było, tak nie ma. A powinien być, skoro zdecydowali się na TRC.

- Mr.Chiquita
- Fanatyk
Nowości
Zapowiedź:
Powieść obrazkowa Junjiego Ito w dużym formacie. Nie dla mnie.
NOWOŚĆ
Patrzą na mnie - Junji Ito, Tonari Soushichi
Mamy dla Was coś niestandardowego!
Książka obrazkowa z opowieściami o duchach - cała w KOLORZE i FORMACIE A4!
Twarze są wszędzie: w chmurach, na drzewach, w zadrapaniach na biurku, w domu widocznym z okna, ale nikt tego nie zauważa. Patrzyły tylko na mnie i nigdzie nie było drogi ucieczki.
Świat grozy, który sprawi, że będziesz krzyczeć z przerażenia, przedstawiony przez Tonariego Soushichiego (laureata głównej nagrody w konkursie Ghost Story Picture Book Contest) i Junjiego Ito.
Specyfikacja wydania:
- format A4 (21 cm x 29,7cm)
- 40 stron w KOLORZE
- TWARDA OPRAWA + obwoluta
- cena: 54,60 zł
- PREMIERA: listopad 2025
► Pokaż Spoiler
- Itachi Uchiha
- nołlife
- Akiho
- nołlife
Nowości
Ja czekam i może kiedyś się doczekam na reedycje Fushigi Yuugi, które też od dawien dawna nie jest nawet w ich sklepie. Inne tytuły od Watase również bym przytuliła. Byłam zaskoczona że takie DNAngel dostało reedycje a FY nie 

- lexis
- Adept
Nowości
- City Hunter - został 1 tom
- Zatracenie - został 1 tom
- Sailor Moon - zostały 4 tomy (za to pewnie wejdzie Sailor V, ale to tylko 2 tomy)
- DN Angel - zostały 4 tomy
- Ranma - zostały 4 tomy (a za to pewnie kolejna Rumiko - liczę na Maison Ikkoku ^_^)
- Pięść Gwiazd Północy - zostało 5 tomów
Plus Chobits i Biomega, za które zastępstwa już znamy.
I chyba właśnie nadgonili Berserka.
Też czekam ^^ W przyszłym roku seria ma 25. rocznicę, reedycja byłaby jak znalazł. A Genbu Kaiden to w ogóle chętnie bym wzięła...
Chociaż reedycja DN Angel mnie nie zaskoczyła, bo od dawna chcieli to wydać do końca, a reedycja to dobra okazja do tego >_>
- Itachi Uchiha
- nołlife
Nowości
To faktycznie, sporo serii im odpadnie, ale wątpię by dzięki temu przyśpieszyli z innymi seriami -_-...