The Promised Neverland - temat ogólny
- Yuriko
- nołlife
- Meliona
- nołlife
- Status: Offline
Usunęli
z anime
Najlepszą, kurde, postać tego arcu.
I chyba najlepszą postać w ogóle z tej mangi.
O... okej?
Cieszyłam się nawet, że chcą pozmieniać rzeczy względem oryginału, bo ten zaczął kulać im dalej w las, ale. Ale po co wywalać najlepszą postać, bez jaj.
Nie oglądałam jeszcze odcinka o którym mówię (jak coś xD).
► Pokaż Spoiler

Najlepszą, kurde, postać tego arcu.
I chyba najlepszą postać w ogóle z tej mangi.
O... okej?
Cieszyłam się nawet, że chcą pozmieniać rzeczy względem oryginału, bo ten zaczął kulać im dalej w las, ale. Ale po co wywalać najlepszą postać, bez jaj.
Nie oglądałam jeszcze odcinka o którym mówię (jak coś xD).

- yikkimy
- Adept
- Meliona
- nołlife
Prawdopodobnie w ogóle nie zrobią Goldy pond, bo już się pojawiły miejsca i sceny, który wydarzyły się na końcu tego arcu
► Pokaż Spoiler

- yikkimy
- Adept
Jeśli tak, no to nieźle się porobiło
Trochę szkoda, bo tyle fajni postaci pójdą na marne.

- Meliona
- nołlife
Hm, oni nie mogą usunąć całkowicie Goldy Pond, bo występuje tam kluczowa postać.
Poniżej spoilery z niewydanego jeszcze w Polsce ostatniego tomu (może z 19, ale lepiej dmuchać na zimne):
Poniżej spoilery z niewydanego jeszcze w Polsce ostatniego tomu (może z 19, ale lepiej dmuchać na zimne):
► Pokaż Spoiler

- MarcinManga
- Wtajemniczony
Chciałbym tylko zaznaczyć, że jeszcze 8 odcinków do końca tego sezonu. Więc nie zakładajcie od razu, że to wszystko powycinali, bo mają jeszcze sporo okazji do pokazania tych rzeczy, nawet jeśli nie w ten sam sposób co w mandze.
- Meliona
- nołlife
ask pisze:A będą kolejne LN z tego tytułu?
Wydawnictwo Waneko
około 2 godziny temu
[Wyderek] Zobaczymy, jak sobie będzie radził List Normana, ale patrzymy na sprawę bardzo optymistycznieDzięki Waszym zakupom, oczywiście

- Meliona
- nołlife
Okej, drugi sezon anime TPN będzie ssał ostro xDD Tego się nie spodziewałam, szczególnie, że pierwsze dwa odcinki były miodne, klimatyczne i dobrze zrobione.
Prawdopodobnie chcą zakończyć całą historię w tym sezonie...
► Pokaż Spoiler

- Kocurzyca
- nołlife
Tak to wygląda xD stwierdzili że popyt na późniejszą część historii już nie istnieje bo ludzie zawiedli się drugą połową mangi więc ucięli i nara, zapominamy że TPN w ogóle istniało xD
Szkoda. Akurat do
mi się dobrze czytało i do tego momentu anime na pewno chętnie bym obejrzała.
Szkoda. Akurat do
► Pokaż Spoiler

★ Wishlist: ★
Haikyuu!! --- Hanasakeru Seishounen --- Diamond no Ace --- Giant Killing --- Hunter x Hunter --- Hiyokoi --- Ao no Flag
- Meliona
- nołlife
Co jest w sumie dziwne, bo ostatni tom TPN sprzedał się w ciągu miesiąca w liczbie ponad pół miliona egzemplarzy (w Japonii oczywiście)... Na pewno ta seria lepiej się sprzedawała od takiego Dr. Stone'a, który dostaje chyba cały czas porządnie zrobione anime (nie oglądałam i nie czytałam, więc mogę się mylić). No szkoda.

- yikkimy
- Adept
No nic, trudno. Co prawda ze mam artbook po japoński, ale i tak przygarnęłabym artbook po polsku.Czy The promised neverland wystarczająco dobrze się sprzedaje, by była szansa na artbook?
[Wyderek] To jest niestety sprawa dużo bardziej złożona. Licencje na artbooki są piekielnie drogie, materiały, koszty druku również. Są trudniejsze w dystrybucji i transporcie, bo po prostu ze względu na wymiary się niszczą. Biorąc pod uwagę powyższe, ich cena jest wysoka, więc sprzedają się słabo. Będziemy jeszcze rozważali kwestię dalszego wydawania dodatków do tej serii.