Tak prezentuje się obwoluta jedenastego i zarazem ostatniego już tomu Shiki. Jak zakończy się ta rzeź? Czy w tej sytuacji możliwe jest przeżycie, bądź mówienie o zwycięstwie?Tego dowiemy się już 10 marca.
Tak prezentuje się obwoluta jedenastego i zarazem ostatniego już tomu Shiki. Jak zakończy się ta rzeź? Czy w tej sytuacji możliwe jest przeżycie, bądź mówienie o zwycięstwie?Zaproponuj im.
Coz, pomysl z BR to byl w sumie moim pomyslem i meczylem ich o ten tytul od jakiegos czasu, ale jesli "BR" slabo zejdzie, to nie licz na nowe japonskie powiesci.Alexandrus888 pisze: ↑wt cze 23, 2020 6:30 pmOstatno Vesper wyskoczył z LN BR, marzeniem (oby nie ściętej głowy) jest by poszli za ciosem
Mam tam znajomego i jego czasami meczeAlexandrus888 pisze: ↑wt cze 23, 2020 9:17 pmJasne, wiem, że BL musi dobrze zejść. Którymi kanałami ich molestowałeś
Ostatnio podrzucilem mu kilka tytulow, nie moge co chwila tak go bombardowacAlexandrus888 pisze: ↑wt cze 23, 2020 10:36 pmTo pomęcz znajomego o Shiki, będę wdzięczny. Sam ze swojej strony też pewnie niedługo maila skrobnę. Tylko żeby BR wypaliło
Nope, jeszcze nie i kiedys ogladalem wszystkie horrory, jakie tylko trafily w moje rece. Z mangami tak juz nie mam. Po pierwsze jest ogrom tytulow, ktore mi przypasowaly i nie tylko z gatunku horror, wiec musze wybierac poki coAlexandrus888 pisze: ↑śr cze 24, 2020 9:51 amW ogóle czytałeś Shiki? Lubisz horrory więc powinno ci podpasować
Zachodnim wynalazkiem, z którym można robić, co przypadnie. A że i nawet na Zachodzie robi się z nimi rozmaite rzeczy, spójnej odpowiedzi raczej nie ma co szukać. Zew nocy i Shiki to tu zaledwie czubek góry lodowej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości