jeśli chodzi o mój zestaw to też generalnie tylko tablet, ale jestem mocno uzależniona od sklepów papierniczo-plastycznych, więc mam niemalże wszystko, bo mi sie to tak gromadzi a ja tego nie zuzywam ^^" Tusz, piórka, jakiś rapitograf (zaschnięty XD), n rodzajów gumek, stos linijek/ekierek/szablonów/krzywików (zakrzywków XD)/cienkopisów/flamastrów, ze 3 (używane) ołówki mechaniczne, ileś opakowań z wkładami (no co, gromadzą się ^^" XD), szczoteczkę do zębów (tak, tym tez "rysuje" XD), ukradzioną tacie gazę i bandaż, gilotynę (prawdziwą! XD) do papieru, akwarelki szkolne sprzed 15 lat, akwarelki w tubkach, bloki - szkicowniki, techniczne, papier do drukarek, blok techniczny czarny (XD), blok do akwarelek i blok do kredko-akwarelek, kalke (białą i czarną), rastry (dostałam w prezencie ^^"), pędzle (a jak

) część starych jak ja, część kupionych niedawno (nie wiem po co), kredki faber castel (... chce crayole XD), suche pastele, kredki akwarelkowe, no i 7 odcieni skórzastych PROmarkerów.... (jeśli ktoś mi kiedyś zechce sprezentować promarkery, to błagam - NIE skórzaste XDDDD).
... coś pominęłam? XD
(nie patrzcie tak na mnie, papiernicze to naprawdę moja słabość ^^")