Błąd w profilu (Ten adres email jest nieprawidłowy)
-
- Status: Offline
Jeśli przy próbie zapisania zmian profilu pojawia się błąd "Ten adres email jest nieprawidłowy", wróć na stronę główną forum, zjedź na sam jej dół i z tej listy wybierz skórkę subSilver.
Teraz możesz ponownie wejść w swój profil i bez problemu edytować dane lub zmienić avatar. Po zapisaniu zmian możesz z powrotem zmienić skórkę na domyślną.
Teraz możesz ponownie wejść w swój profil i bez problemu edytować dane lub zmienić avatar. Po zapisaniu zmian możesz z powrotem zmienić skórkę na domyślną.
-
-
-
- harloczek
- Adept
- Kontakt:
Rzeczywiście. To działa
Abstract Overload 'zine => piszemy o japońskiej muzyce
rock, pop, gothic, industrial, metal, electro, visual kei...
rock, pop, gothic, industrial, metal, electro, visual kei...
-
To nie tak, że chcę odejść, dawno mnie nie było na forum i zapomniało mi się hasło, więc przyszło mi na myśl, żeby utworzyć drugie konto - właśnie RyżWSprayu, tymczasem udało mi się odzyskać hasło do pierwszego konta, a w dodatku okazało się, ze posiadanie dwóch konto jest zabronione. Chcę więc jedno z nich skasować!
- kuras
- Weteran
-
Dzięki wielkie, miałem ten sam problemKrejt pisze: ↑ndz mar 16, 2008 8:56 amJeśli przy próbie zapisania zmian profilu pojawia się błąd "Ten adres email jest nieprawidłowy", wróć na stronę główną forum, zjedź na sam jej dół i z tej listy wybierz skórkę subSilver.
Jestem fanem mangi i anime, a moją szczególną pasją jest moda i ubrania z mangi.
Jestem wielkim fanem Dragon Ball Z i One Piece, a także Pokemon,
Jestem wielkim fanem Dragon Ball Z i One Piece, a także Pokemon,